Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • Higiéniai követelmények egy me...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tóth Ágnes
Other Authors: Magyarné Dr. Horváth Kinga
Format: Thesis
Kulcsszavak:GHP
HACCP rendszer
Élelmiszer eredetű megbetegedések
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/12905
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

Dokumentum-elérés

Similar Items

  • Higiéniai szabályok betartásának vizsgálata vendéglátói egység esetében
    ‌: Chami Fatime
  • Higiéniai szabályok betartásának vizsgálata egy hagyományos vendéglátói egység esetében
    ‌: Menyes Nikoletta
  • Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben
    ‌: Mestyák Ágnes
  • Egy budapesti vendéglátóhely létesítése egyéni vállalkozóként
    ‌: Pruzsina Gábor
  • Fogyasztói magatartás a magyar melegkonyhás vendéglátóhelyeken - egy kérdőíves felmérés eredményei
    ‌: Rudolfné Katona Mária
    Published: (2011)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs