Hal és más hidegvérű állatok húsának felhasználásának lehetőségei budapesti vendéglátóhelyeken
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | hal hidegvérű hús felhasználás vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/13036 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg13036 | ||
| 005 | 20180426110120.0 | ||
| 008 | 171127suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Végh Marcell | |
| 245 | 1 | 0 | |a Hal és más hidegvérű állatok húsának felhasználásának lehetőségei budapesti vendéglátóhelyeken |h [elektronikus dokumentum] / |c Végh Marcell |
| 246 | 1 | 0 | |a Hal és más hidegvérű állatok húsának felhasználásának lehetőségei budapesti vendéglátóhelyeken |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a hal | ||
| 695 | |a hidegvérű | ||
| 695 | |a hús | ||
| 695 | |a felhasználás | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 0 | 2 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/13036/1/szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |