Ugrás a tartalomra
VuFind
  • Bejelentkezés
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • Critical Analysis of Managing...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Borítókép

Critical Analysis of Managing the Room Service Department in The Broadmoor

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Cindel Andrea
További közreműködők: Cservák Dr György
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:room service
The Broadmoor
5-star Hotel
United States of America
management
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/1397
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Üzenet
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)

Dokumentum elérés

Dokumentum-elérés

Hasonló tételek

  • A critical analysis of waste management and the level of food waste in the hospitality industry
    ‌: Zsigri Máté
  • Critical analysis of the possibilities of the handicapped people in the catering industry
    ‌: Káró Regina
  • Critical analysis of the Hungarian 'nightlife tourism' with special focus on Budapest
    ‌: Kovács Anita
  • Critical analysis of the relation between sustainability and luxury in the event management of Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest
    ‌: Barcsay Vivien
  • Procurement in pandemic conditions - Critical analysis and application of online sourcing strategies
    ‌: Varga Balázs

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • GYIK