Feasibility Study of a Special Food and Beverage Establishment
Elmentve itt :
Szerző: | Wittmann Ádám |
---|---|
További közreműködők: | Cservák Dr György |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Hamburger Feasibility Study Food Cost Balance Sheet Competitor Analysis |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1426 |
Hasonló tételek
Food and beverage management in hotel restaurants in comparison with independent establishments
: Nyitrai Vanessza Szintia
: Nyitrai Vanessza Szintia
Establishing the solution of feasibility for gastronomy startups in Budapest
: Wirgha Márk
: Wirgha Márk
A study of Chinese and foreign hotel food and beverage services
: Duan Jiaxin
: Duan Jiaxin
Business opening in Budapest, feasibility study of an all free fast-food restaurant
: Malcsiner Eszter
: Malcsiner Eszter
Feasibility study of a new restaurant
: Varga Adél
: Varga Adél
A feasibility study for Hotel Pollack
: Ladomérszky György Gábor
: Ladomérszky György Gábor
Feasibility study of a health conscious bakery
: Balázs Bernadett
: Balázs Bernadett
Special air transportation - establishing a GSA in the air industry
: Schmidt Anna
: Schmidt Anna
Zero waste in the food and beverage industry
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
Feasibility Study of a New Salad Bar in Budapest
: Koller Anna
: Koller Anna
Feasibility study of a new catering outlet in Budapest
: Németh Anikó
: Németh Anikó
Exploring harmful effects of food and beverage jobs
: Mádi Virág
: Mádi Virág
A feasibility study of a particular catering unit in Székesfehérvár
: Lukácsik-Szalay Dániel Mátyás
: Lukácsik-Szalay Dániel Mátyás
Feasibility study on a franchised Tunisian “Couscous Bar” concept in Hungary
: Chaker Hager
: Chaker Hager
A Food and Beverage részleg bemutatása a Floresta Hotelben
: Pethő Rita
: Pethő Rita
Sustainability in food and beverages, focusing on sustainability indicators in restaurants { Budapest as an example}
: Ghannam Mohammad
: Ghannam Mohammad
“KicsiKocsi” – business plan for establishing a baby vehicles’ specialized webshop with dropshipping fulfillment in Hungary
: Pongó Nikoletta
: Pongó Nikoletta
Effect of storytelling marketing on Brand Image of a company in the food and beverage industry.
: Kozhabayeva Madina
: Kozhabayeva Madina
Humán-erőforrás kezelés a Food and Beverage területén a Hotel Presidentben
: Szalai Dóra
: Szalai Dóra
The effects of the new forms of digital marketing on the food and beverage consumption of early teenagers in Hungary
: Dongó Fanni
: Dongó Fanni
A Mercure Budapest Korona által ellátott food and beverage tevékenység bemutatása, elemzése
: Kéri Helga
: Kéri Helga
Budapesti magas kategóriájú szállodák Food and Beverage részlegén az emberierőforrás-tervezés összehasonlítása
: Varga Fruzsina Blanka
: Varga Fruzsina Blanka
AZ AQUAWORLD RESORT BUDAPEST ÁLTAL ELLÁTOTT FOOD AND BEVERAGE MUNKASZERVEZÉSÉNEK BEMUTATÁSA, ELEMZÉSE
: Rábai Vivien
: Rábai Vivien
Establishment of a Start-Up company
: Nagy Dominik
: Nagy Dominik
Feasibility study is it worth for Kaefer-Opticon B.V. to enter with Ippokampos Interior Technology S.A. on the Dutch market?
: Kocsis Anita
: Kocsis Anita
A munkakörnyezet befolyásoló hatása a munkateljesítményre a szállodaiparban, fókuszpontban a Food and Beverage részleg.
: Nagy Krisztina
: Nagy Krisztina
The SOFIN and sovereign Udmurtia - an economically feasible dream?
: Volkova Sofiia
: Volkova Sofiia
The concept of Corporate Social Responsibility at Nestlé with special emphasis on food packaging
: Göntér Ágnes
: Göntér Ágnes
The online communication of distilled beverages
: Raffaj András
: Raffaj András
Food & Beverage részleg működésének leírása, éttermek, bankett bemutatása a Corinthia Hotel Budapestben, illetve konkurenciaelemzés
: Papp Fruzsina
: Papp Fruzsina
Complex analysis of two different types of catering establishment
: Major Luca
: Major Luca
Business Plan for Establishing NaCha Bubble Tea
: Pham Nhat Mi
: Pham Nhat Mi
Az InterContinental Hotel Budapest Food and Beverage részleg hatékonyságának elemzése minőség-vendégelégedettség-vezetői döntések kapcsolatában
: Tézli Cintia
: Tézli Cintia
The operations management analysis of a special type of catering unit. (The Herz Food Truck)
: Kaits Vanda
: Kaits Vanda
Establishing a controlling system and its effective actuation at corporations
: Hochschorner Anna
: Hochschorner Anna
Comparison of feasibility and financial structure of a national and an international medical congress
: Szabó Kata
: Szabó Kata
Potion-gain, an establishment of a gamer energy drink company in Hungary
: Mérges Áron Morgan
: Mérges Áron Morgan
Pizza box and sustainable food packaging. An exploratory study on consumers' perspectives.
: Nguyen Minh Tu
: Nguyen Minh Tu
A Comparative Study of Indian & Other World Markets (In Special Reference to the Impact of Digital Transformation on the Retail Industry)
: Srivastava Shivam
: Srivastava Shivam
Impact of economic crisis on the hotel industry In depth analysis of the outcomes during and after the 2008 crisis focusing on the Food & Beverage department of a 4-star hotel in Budapest.
: Piedl Regina
: Piedl Regina
Hasonló tételek
-
Food and beverage management in hotel restaurants in comparison with independent establishments
: Nyitrai Vanessza Szintia -
Establishing the solution of feasibility for gastronomy startups in Budapest
: Wirgha Márk -
A study of Chinese and foreign hotel food and beverage services
: Duan Jiaxin -
Business opening in Budapest, feasibility study of an all free fast-food restaurant
: Malcsiner Eszter -
Feasibility study of a new restaurant
: Varga Adél