Gasztronómiai trendek és kínálatváltozás a magyarországi Accor szállodákban
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Gasztronómia Tend Szálloda |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15010 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg15010 | ||
005 | 20190306143649.0 | ||
008 | 180426suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Lukácsfy Dóra | |
245 | 1 | 0 | |a Gasztronómiai trendek és kínálatváltozás a magyarországi Accor szállodákban |h [elektronikus dokumentum] / |c Lukácsfy Dóra |
695 | |a Gasztronómia | ||
695 | |a Tend | ||
695 | |a Szálloda | ||
700 | 0 | 1 | |a Kovács László |e ths |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15010/1/szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |