Gasztronómiai trendek és kínálatváltozás a magyarországi Accor szállodákban

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lukácsfy Dóra
Other Authors: Kovács László
Format: Thesis
Kulcsszavak:Gasztronómia
Tend
Szálloda
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/15010

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg15010
005 20190306143649.0
008 180426suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Lukácsfy Dóra 
245 1 0 |a Gasztronómiai trendek és kínálatváltozás a magyarországi Accor szállodákban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Lukácsfy Dóra 
695 |a Gasztronómia  
695 |a Tend 
695 |a Szálloda 
700 0 1 |a Kovács László  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15010/1/szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés