A mikronövények és csírák felhasználhatósága és szerepe a fenntartható vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Pálfi Ibolya Barbara |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | mikronövény csíra ehető virág fenntartható vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15023 |
Hasonló tételek
BI eszközök felhasználhatósága kis- és középvállalkozásoknál
: Bánfi Alex
: Bánfi Alex
A Csongrádi borvidék bemutatása, szerepe a regionális vendéglátásban
: Zsótér Barbara
: Zsótér Barbara
Zenészek szerepe a vendéglátásban
: Herczog Richárd
: Herczog Richárd
A fenntartható kisvállalkozások bemutatása a vendéglátásban az Artizán Budapest példáján keresztül
: Géczi Gabriella
: Géczi Gabriella
A csokoládé szerepe a vendéglátásban
: Lenkei Mónika
: Lenkei Mónika
A kávé szerepe a vendéglátásban
: Erdélyi Sára Boglárka
: Erdélyi Sára Boglárka
Növényi fehérjék szerepe és jelentősége a vendéglátásban
: Ványi Enikő Marianna
: Ványi Enikő Marianna
A drinkbár szerepe a szállodai vendéglátásban
: Béky Máté
: Béky Máté
A franchise szerepe a gyorséttermi vendéglátásban
: Bartl Bálint
: Bartl Bálint
A kézműves termékek szerepe a vendéglátásban
: Fekszi Emese
: Fekszi Emese
Mobil applikációk szerepe a turizmus-vendéglátásban
: Szabó Molli
: Szabó Molli
Vállalati társadalmi felelősségvállalás a vendéglátásban
: Vitányi Barbara
: Vitányi Barbara
Speciális kenyerek és szerepük a hazai vendéglátásban
: Kovács Barbara
: Kovács Barbara
Munkaerő toborzás, -kiválasztás és azok alkalmazása egy konkrét vállalkozásnál
: Sásdiné Pálfi Ibolya
: Sásdiné Pálfi Ibolya
A fenntartható divat marketinges szemmel A marketingkommunikáció szerepe a fenntartható divatban, fenntartható-e a H&M?
: Pesztránszki Laura
: Pesztránszki Laura
A nyomtatott információközlő eszközök szerepe a vendéglátásban
: Csepi Ágnes
: Csepi Ágnes
A drónok szerepe a fenntartható mezőgazdaságban
: Harmath Ágnes Zsófia
: Harmath Ágnes Zsófia
Az élelmiszer-kilométer lehetséges szerepe a vendéglátásban
: Nagy Attila
: Nagy Attila
Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban
: Kósik Lajos
: Kósik Lajos
Az egészséges életmód szerepe a turizmus-vendéglátásban
: Papp Melinda Viktória
: Papp Melinda Viktória
A fenntartható turizmus szerepe Budapest kínálatában
: Csoma Kitti
: Csoma Kitti
Fenntartható divat és az influencerek szerepe a divatiparban
: Mezei Netti
: Mezei Netti
A Badacsonyi borvidék bemutatása, szerepe a regionális vendéglátásban
: Hertelendy Mátyás
: Hertelendy Mátyás
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szerepe a vendéglátásban
: Breuerné Boross Noémi
: Breuerné Boross Noémi
A gabonák szerepe a gasztronómiában és felhasználásuk a hazai vendéglátásban
: Banádi Rebeka
: Banádi Rebeka
A fenntartható divat szerepe a fogyasztók döntéshozatalában
: Sulok Rashid
: Sulok Rashid
Olasz borok szerepe a magyarországi vendéglátásban és a rendezvények világában
: Suhayda Réka
: Suhayda Réka
A közlekedés szerepe Székesfehérvár fenntartható turisztikai fejlesztésében
: Istenes Laura
: Istenes Laura
A Jászság gasztronómiája, és ennek szerepe a helyi vendéglátásban és turizmusban
: Cseperkáló Ildikó
: Cseperkáló Ildikó
Bio, helyi és kézműves élelmiszerek szerepe a hétköznapokban és a vendéglátásban
: Börzsönyi Dóra
: Börzsönyi Dóra
Fenntartható megoldások és termékek szerepe a bolygónk megóvása érdekében
: Eipl Noémi
: Eipl Noémi
A fenntartható fejlődés szerepe egy pénzügyi vállalat életében A KBC Csoport fenntartható fejlődés befektetése
: Scsavniczki Mónika
: Scsavniczki Mónika
A mindenmentes ételek helye, szerepe, jövője a magyarországi vendéglátásban
: Zwick Magdolna Dina
: Zwick Magdolna Dina
Marketing szerepe a vendéglátásban a Covid 19 pandémiától napjainkig
: Kapus Emese
: Kapus Emese
A megváltozott fogyasztói szokások a vendéglátásban a Covid hatására
: Beöthy Barbara
: Beöthy Barbara
A tej és tejtermékek szerepe a helyi termékek piacán és a vendéglátásban
: Patócs Balázs Andor
: Patócs Balázs Andor
Hasonló tételek
-
BI eszközök felhasználhatósága kis- és középvállalkozásoknál
: Bánfi Alex -
A Csongrádi borvidék bemutatása, szerepe a regionális vendéglátásban
: Zsótér Barbara -
Zenészek szerepe a vendéglátásban
: Herczog Richárd -
A fenntartható kisvállalkozások bemutatása a vendéglátásban az Artizán Budapest példáján keresztül
: Géczi Gabriella -
A csokoládé szerepe a vendéglátásban
: Lenkei Mónika