Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Vad állatok Erdei gombák Konyhatechnológia Eltarthatóság Beszerzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1514 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg1514 | ||
005 | 20150425114438.0 | ||
008 | 141217suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Botos Ákos | |
245 | 1 | 0 | |a Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban |c Botos Ákos |h [elektronikus dokumentum] |
246 | 1 | 1 | |a Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban |
695 | |a Vad állatok | ||
695 | |a Erdei gombák | ||
695 | |a Konyhatechnológia | ||
695 | |a Eltarthatóság | ||
695 | |a Beszerzés | ||
700 | 1 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/1514/1/Botos%20%C3%81kos%20Z%C3%A1r%C3%B3dolgozat%20XZPEA8%20VSZM.pdf |z Dokumentum-elérés |