Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Botos Ákos
További közreműködők: Balog-Siposné Szőcze Anikó
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Vad állatok
Erdei gombák
Konyhatechnológia
Eltarthatóság
Beszerzés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/1514

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg1514
005 20150425114438.0
008 141217suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Botos Ákos 
245 1 0 |a Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban  |c Botos Ákos  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban 
695 |a Vad állatok 
695 |a Erdei gombák 
695 |a Konyhatechnológia 
695 |a Eltarthatóság 
695 |a Beszerzés 
700 1 |a Balog-Siposné Szőcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/1514/1/Botos%20%C3%81kos%20Z%C3%A1r%C3%B3dolgozat%20XZPEA8%20VSZM.pdf  |z Dokumentum-elérés