Táplálkozás a fitnessben
Saved in:
Main Author: | Cséfalvay Dávid |
---|---|
Other Authors: | Kádas Dr Lajos |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Táplálkozás Fitness Sporttáplálkozás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1518 |
Similar Items
Fogyasztói magatartás vizsgálata a Gyömrő Fitnessben
: Tóth Petra
: Tóth Petra
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya
: Papp Orsolya
Egészséges táplálkozás az élsportban-Tudatos táplálkozás az első edzéstől a bajnoki címig
: Kiss Gergő
: Kiss Gergő
Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban
: Kuti Zsófia
: Kuti Zsófia
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel
: Gábora-Tompa Ráhel
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel
: Gábora-Tompa Ráhel
Élelmiszerfogyasztói életstílus és egészségtudatos táplálkozás
: Varga Csilla
: Varga Csilla
Százhalombattai vendéglátóhelyek az egészséges táplálkozás szolgálatában
: Freidlerné Tehenics Annabella
: Freidlerné Tehenics Annabella
Az egészségtudatos táplálkozás hitelessége a XXI. században
: Szemző Rebeka Bernadett
: Szemző Rebeka Bernadett
Az egészséges táplálkozás bevezetésének lehetőségei a vendéglátásban
: Cselédes Sára
: Cselédes Sára
A vegán táplálkozás és a fenntarthatóbb fogyasztás kapcsolata
: Hreblay Dóra
: Hreblay Dóra
Social media szerepe az egészségtudatos táplálkozás alakulásában Magyarországon
: Fibi Szabina
: Fibi Szabina
A paleolit táplálkozás a vendéglátásban. A paleolit étrend kritikája.
: Nagy Tímea
: Nagy Tímea
Az egészséges táplálkozás és a biocsírák hatása a szervezetre
: Jankura Borka
: Jankura Borka
Az egészséges életmód és táplálkozás szerepe a vízilabdázók körében
: Barabás Botond
: Barabás Botond
Az egészséges táplálkozás megjelenése és szükségessége a hazai szállodákban
: Czigány Lilla
: Czigány Lilla
Minőségi élet, egészséges társadalom, - tudatos táplálkozás, és szabadidősportok segítségével
: Bodrogi Réka
: Bodrogi Réka
A táplálkozás és egészségturizmus szerepe a magyar lakosság egészségtudatosságának alakulásában
: Marosán Brigitta
: Marosán Brigitta
A zöld koncepciók és a környezettudatos, fenntartható táplálkozás kapcsolatrendszerének bemutatása
: Földi Borbála
: Földi Borbála
Az egészségtudatos táplálkozás szerepe a Sofitel Budapest Chain Bridge vendégkörében
: Kárpáti Eszter
: Kárpáti Eszter
Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Taylor Laura Szabina
: Taylor Laura Szabina
Egészséges táplálkozás, tudatos életmód - Vajon egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Rácz Adrienn
: Rácz Adrienn
Az egészséges táplálkozás a 25-35 év közötti nők körében
: Borbély Anita
: Borbély Anita
Mitől főzünk szívesebben? Az otthon főzés és a kiegyensúlyozott táplálkozás kapcsolata.
: Hóra Bettina
: Hóra Bettina
Az egészséges táplálkozás vizsgálata az X és a Z generáció körében
: Csápek Dorina Brigitta
: Csápek Dorina Brigitta
Az egészséges táplálkozás sajátosságai, fókuszban az Update termékek vásárlói szokásainak vizsgálata
: Gáll Csilla
: Gáll Csilla
Az egészséges táplálkozás lehetőségeinek oktatása a Mándy Iván Szakképző Iskola vendéglátó szakképzésében
: Tokodi Zoltánné
: Tokodi Zoltánné
A növényi alapú táplálkozás és a vegán élelmiszeripari termékek iránti fogyasztói attitűdök vizsgálata
: Papp Dalma Fruzsina
: Papp Dalma Fruzsina
Az egészséges táplálkozás fogyasztói megítélésének vizsgálata a Knorr 100% természetes termékcsalád esetpéldáján keresztül
: Landfrasz Ádám István
: Landfrasz Ádám István
Az egészséges táplálkozás szerepének vizsgálata az egészségturizmusban, avagy a velencei-tavi wellness-szállodák felkészültségének kritikus elemzése
: Máté Boglárka
: Máté Boglárka
Terítéken a közétkeztetés! Iskolai közétkeztetés elemzése táplálkozás-egészségügyi szempontból a tiszakécskei Móricz Zsigmond Kollégiumban működő menza gyakorlata alapján
: Novák Judit Márta
: Novák Judit Márta
A mesterséges intelligencia a médiában és a filmiparban
: Csüllög Dávid
: Csüllög Dávid
A futballhuliganizmus megjelenése a médiában
: Balogh Dávid
: Balogh Dávid
A marketingkommunikáció hatása a fogyasztói vásárlásra
: Pálfi Dávid
: Pálfi Dávid
A faktoring szerepe a vállalatok követeléskezelésében
: Baracskai Dávid
: Baracskai Dávid
A koronavírus hatása a magyar élelmiszerexportra
: Zsankó Dávid
: Zsankó Dávid
A szurkolói közösségek szerepe a kultúrában Kérdőíves kutatás a magyar kontextusban
: Hubert Dávid
: Hubert Dávid
A BANKI MÉRLEGSZERKEZET ÁTALAKULÁSA A PÉNZÜGYI VÁLSÁG HATÁSÁRA A MAGYAR BANKRENDSZERBEN
: Podhorányi Dávid
: Podhorányi Dávid
A magyar hadtápellátás a vándorlástól a 2. magyar hadsereg doni katasztrófájáig
: Sesztina Dávid
: Sesztina Dávid
A migráció, és annak megjelenése a médiában
: Matiz Dávid
: Matiz Dávid
Similar Items
-
Fogyasztói magatartás vizsgálata a Gyömrő Fitnessben
: Tóth Petra -
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya -
Egészséges táplálkozás az élsportban-Tudatos táplálkozás az első edzéstől a bajnoki címig
: Kiss Gergő -
Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban
: Kuti Zsófia -
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel