Ugrás a tartalomra
VuFind
  • Bejelentkezés
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • Bajor ételek kialakulása, szer...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Borítókép

Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kósik Lajos
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Bajorország
Bajor étel
Oktoberfest
Bratwurst
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/1551
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Üzenet
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)

Dokumentum elérés

Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés

Hasonló tételek

  • Bajorország kastélyörökségének turizmusban képviselt szerepe (II. Lajos bajor király álomvilágának nyomában)
    ‌: Szendi Adrienn
  • Do it yourself ételek a magyar vendéglátásban
    ‌: Tóth Dániel
  • A mindenmentes ételek helye, szerepe, jövője a magyarországi vendéglátásban
    ‌: Zwick Magdolna Dina
  • A Bajor Szabadállam kereskedelmi és gazdasági kapcsolatai Magyarországgal a XXI. században
    ‌: Óvári Kenese
  • A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
    ‌: Lőrincz Anna

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • GYIK