Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kósik Lajos
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Bajorország
Bajor étel
Oktoberfest
Bratwurst
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/1551

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg1551
005 20150427120213.0
008 141217suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Kósik Lajos 
245 1 0 |a Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban  |c Kósik Lajos  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban 
695 |a Bajorország 
695 |a Bajor étel 
695 |a Oktoberfest 
695 |a Bratwurst 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/1551/1/lalaszakdoga.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/1551/2/lalaszakdoga_uj.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/1551/5/lalaszakdoga.pdf  |z Dokumentum-elérés