A halak, halfogyasztás és felhasználásuk a vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Mandjik Benjámin |
---|---|
További közreműködők: | Lenkovics Beatrix |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Halak Halfogyasztás Halétel Halkereskedelem |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1552 |
Hasonló tételek
Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Horváth Emőke
: Horváth Emőke
Mézsör és egyéb különleges sörök, felhasználásuk a vendéglátásban
: Belényesi Orsolya
: Belényesi Orsolya
A gabonák szerepe a gasztronómiában és felhasználásuk a hazai vendéglátásban
: Banádi Rebeka
: Banádi Rebeka
A magyar és az olasz konyha kapcsolata a halfogyasztás tekintetében
: Cavicchiolo Gabriella
: Cavicchiolo Gabriella
A halak szerepe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Nemes Adrienn
: Nemes Adrienn
Pszeudocereáliák fajtái, táplálkozástudományi jelentőségük és vendéglátóipari felhasználásuk
: Kőműves Anita Vivien
: Kőműves Anita Vivien
Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Abay Márk
: Abay Márk
A kamat swap ügyletek jellemzői és felhasználásuk a kamatkockázat-kezelés területén
: Katona Zsófia
: Katona Zsófia
Tudás alapú társadalom HR kihívásai. A Facebook generáció elvárásai a foglalkoztatással szemben. Social media eszközök és felhasználásuk, különös tekintettel a munkaerő toborzás és kiválasztásban.
: Újhelyi Laura
: Újhelyi Laura
Vendégélmény a vendéglátásban
: Kertész Henriett
: Kertész Henriett
Hungarikumok a vendéglátásban
: Bayer Roland
: Bayer Roland
Konfliktuskezelés a vendéglátásban
: Zoltán Viktor
: Zoltán Viktor
Kvízjátékok a vendéglátásban
: Hajtó Gyula János
: Hajtó Gyula János
Kvízjátékok a vendéglátásban
: Király Anna
: Király Anna
Szuperélelmiszerek a vendéglátásban
: Bőr Viktória
: Bőr Viktória
Informatika a Vendéglátásban
: Teplán Dániel
: Teplán Dániel
Konfliktushelyzetek a vendéglátásban
: Eckert Fanny
: Eckert Fanny
Hungarikumok a vendéglátásban
: Németh Nóra
: Németh Nóra
Gluténmentesen a vendéglátásban
: Hangó Dóra
: Hangó Dóra
Biotermékek a vendéglátásban
: Balogh Orsolya
: Balogh Orsolya
Válságkezelés a vendéglátásban
: Bozó Fanni
: Bozó Fanni
Műanyagmentesség a vendéglátásban
: Pék Andrea
: Pék Andrea
Kiégés a vendéglátásban
: Moldován Péter
: Moldován Péter
Vadhúsok a vendéglátásban
: Hidasi Kitti
: Hidasi Kitti
Gluténérzékenység a vendéglátásban
: Pencz Réka Erzsébet
: Pencz Réka Erzsébet
Zenészek szerepe a vendéglátásban
: Herczog Richárd
: Herczog Richárd
Mangalica a magyar vendéglátásban
: Vincze Endre Dániel
: Vincze Endre Dániel
Pálinkafőzés, pálinkafogyasztás a vendéglátásban
: Villangó Ádám
: Villangó Ádám
Ennivaló hírességek a vendéglátásban
: Hajba Adrienn
: Hajba Adrienn
Diákok motiválása a vendéglátásban
: Vakulyáné Török Ágnes
: Vakulyáné Török Ágnes
Street food a vendéglátásban
: Sali Bence
: Sali Bence
Rejtett allergének a vendéglátásban
: Janda Gergő
: Janda Gergő
Hasonló tételek
-
Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Horváth Emőke -
Mézsör és egyéb különleges sörök, felhasználásuk a vendéglátásban
: Belényesi Orsolya -
A gabonák szerepe a gasztronómiában és felhasználásuk a hazai vendéglátásban
: Banádi Rebeka -
A magyar és az olasz konyha kapcsolata a halfogyasztás tekintetében
: Cavicchiolo Gabriella -
A halak szerepe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Nemes Adrienn