Food & Beverage részleg működésének leírása, éttermek, bankett bemutatása a Corinthia Hotel Budapestben, illetve konkurenciaelemzés
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Szálloda Corinthia Hotel Budapest Versenytárselemzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15639 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg15639 | ||
005 | 20180724140434.0 | ||
008 | 180508suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Papp Fruzsina | |
245 | 1 | 0 | |a Food & Beverage részleg működésének leírása, éttermek, bankett bemutatása a Corinthia Hotel Budapestben, illetve konkurenciaelemzés |c Papp Fruzsina |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a Szálloda | ||
695 | |a Corinthia Hotel Budapest | ||
695 | |a Versenytárselemzés | ||
700 | 1 | |a Kovács László |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15639/1/Szakdolgozat_Papp%20Fruzsina.pdf |z Dokumentum-elérés |