A posztmodern turizmus gyakorlata valamint fogyasztási tendenciái a gasztronómiában

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Thomann Bence Tamás
Other Authors: Hegedűs Péter Flórián
Format: Thesis
Kulcsszavak:Posztmodern turizmus
Gasztronómia
Budapest Makery
posztmodernitás
Sokkoló élmények
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/15685

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg15685
005 20180724112345.0
008 180510suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Thomann Bence Tamás 
245 1 2 |a A posztmodern turizmus gyakorlata valamint fogyasztási tendenciái a gasztronómiában  |c Thomann Bence Tamás  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a A posztmodern turizmus gyakorlata valamint fogyasztási tendenciái a gasztronómiában 
695 |a Posztmodern turizmus 
695 |a Gasztronómia 
695 |a Budapest Makery 
695 |a posztmodernitás 
695 |a Sokkoló élmények 
700 1 |a Hegedűs Péter Flórián  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15685/1/A%20posztmodern%20turizmus%20gyakorlata%20valamint%20fogyaszt%C3%A1si%20tendenci%C3%A1i%20a%20gasztron%C3%B3mi%C3%A1ban.pdf  |z Dokumentum-elérés