„Az asztaltól a szántóföldig” – a vendéglátóhelyek helyi minőségi alapanyag igényei és azok közvetítése az előállítók felé A beszerzési körülmények az eladók és a vásárlók szemszögéből
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | MINŐSÉGI ALAPANYAGOK TERMELŐK ARANYSZALAG LABEL ROGGE GASZTRONÓMIA |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15687 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg15687 | ||
| 005 | 20180830150305.0 | ||
| 008 | 180509suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kovács Lajos | |
| 245 | 1 | 0 | |a „Az asztaltól a szántóföldig” – a vendéglátóhelyek helyi minőségi alapanyag igényei és azok közvetítése az előállítók felé A beszerzési körülmények az eladók és a vásárlók szemszögéből |c Kovács Lajos |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a „Az asztaltól a szántóföldig” – a vendéglátóhelyek helyi minőségi alapanyag igényei és azok közvetítése az előállítók felé A beszerzési körülmények az eladók és a vásárlók szemszögéből |
| 695 | |a MINŐSÉGI ALAPANYAGOK | ||
| 695 | |a TERMELŐK | ||
| 695 | |a ARANYSZALAG | ||
| 695 | |a LABEL ROGGE | ||
| 695 | |a GASZTRONÓMIA | ||
| 700 | 1 | |a Gundel Dr. János |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15687/1/SZAKDOLGOZAT%202018%20KOV%C3%81CS%20LAJOS%20GPUQRD.pdf |z Dokumentum-elérés |