„Az asztaltól a szántóföldig” – a vendéglátóhelyek helyi minőségi alapanyag igényei és azok közvetítése az előállítók felé A beszerzési körülmények az eladók és a vásárlók szemszögéből
Saved in:
Main Author: | Kovács Lajos |
---|---|
Other Authors: | Gundel Dr. János |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | MINŐSÉGI ALAPANYAGOK TERMELŐK ARANYSZALAG LABEL ROGGE GASZTRONÓMIA |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15687 |
Similar Items
Magas színvonalú vendéglátóhelyek a hazai turisztikai piacon (A POSH minőségi drinkbár tervezése és üzemeltetése)
: Kézér Nóra
: Kézér Nóra
A Magyar Állami Operaház kultúra közvetítése és közösségépítő ereje
: Szücs Rebeka
: Szücs Rebeka
A környezettudatosság és a fenntarthatóság megjelenése és a vásárlók felé történő kommunikációja az IKEA-ban
: Nagy Evelin
: Nagy Evelin
A modern rendezvényszervezés igényei
: Sárfi Csilla
: Sárfi Csilla
Az információ áramlása vállalati körülmények között
: Czifra Dominika Blanka
: Czifra Dominika Blanka
ACPS Automotive Kft. alapanyag raktározása
: Szabó Laura
: Szabó Laura
Sportesemények hatása a vendéglátóhelyek működésére
: Sebes Hanna
: Sebes Hanna
Vendéglátóhelyek marketing lehetőségei 2020-ban
: Tanai Levente
: Tanai Levente
A Liliomkerti piacon vásárlók felelősségvállalása
: Balogh Zsófia
: Balogh Zsófia
Magyarországi kriptovaluta vásárlók fogyasztói magatartása
: Kovács Boldizsár László
: Kovács Boldizsár László
Z generáció énképe és munkaerőpiaci igényei
: Csernus Anna
: Csernus Anna
Ékszer-alapanyag iparban használatos készletezési megoldások
: Hajdú Fruzsina
: Hajdú Fruzsina
Minőségügyi rendszerek hatása az alapanyag beszerzésére
: Mikola Andrea
: Mikola Andrea
Alapanyag beszerzési folyamat fejlesztése SMT gyártósoron
: Kiss Ildikó
: Kiss Ildikó
Az Instagram szerepe a vendéglátóhelyek marketingtevékenységében
: Molnár Lea
: Molnár Lea
Százhalombattai vendéglátóhelyek az egészséges táplálkozás szolgálatában
: Freidlerné Tehenics Annabella
: Freidlerné Tehenics Annabella
Vásárlók és vásárlások az m-kereskedelemben
: Simoncsik Alexandra
: Simoncsik Alexandra
Az influenszermarketing hatása a vásárlók döntéshozatalára
: Óvári Zsófia Zsuzsanna
: Óvári Zsófia Zsuzsanna
Vásárlók és vásárlások az M-kereskedelemben
: Kalamár Mátyás
: Kalamár Mátyás
A márkaközösséghez csatlakozás motivációi a vendéglátóhelyek vonatkozásában
: Karajz Zsófia
: Karajz Zsófia
Vendégpreferenciák összehasonlítása hagyományos vendéglátóhelyek és lakáséttermek esetében
: Sall Kata
: Sall Kata
Várandós és kisgyermekes édesanyák speciális igényei a vendéglátásban
: Dobos Ilona
: Dobos Ilona
Jászberény településmarketingjének értékelése a Z-generáció igényei alapján
: Veres Enikő Evelin
: Veres Enikő Evelin
Világjárvány hatása egy multinacionális vállalat alapanyag-fuvarozási folyamataira
: Szabó Nikolett Andrea
: Szabó Nikolett Andrea
Vendéglátóhelyek túlélési stratégiái a COVID-19 járvány idején
: Fehér Dániel András
: Fehér Dániel András
Az 1000 Út Utazási Iroda a változó piaci körülmények között
: Keresztes Réka
: Keresztes Réka
A tej -és növényi ital fogyasztási szokások és körülmények Magyarországon
: Haga Gréta
: Haga Gréta
Megéri befektetési alapba helyezni a pénzem, jelen piaci körülmények között?
: Urbán Judit
: Urbán Judit
Az utazási irodák helyzete a mai, változékony piaci körülmények között
: Szabó Kinga
: Szabó Kinga
Kína kiutazó turizmusa motivációi, igényei és lehetőségei– rávetítve Európára
: Andrékó Anita Gyöngyvér
: Andrékó Anita Gyöngyvér
A Z generáció igényei és elvárásai a vezetőivel szemben
: Előházi Petra
: Előházi Petra
A munkavállalók és munkaadók igényei a munkaerőpiacon, készségek, trendek
: Wágner Viktória
: Wágner Viktória
A közösségi média befolyásoló szerepe a vásárlók körében
: Reményi Adrienn
: Reményi Adrienn
Magyar e-vásárlók külföldi és belföldi vásárlásainak összehasonlítása
: Berta Ádám
: Berta Ádám
Minőségi termelés az állami szférában
: Vida Flóra
: Vida Flóra
Digitalizáció és a minőségi ügyfélkiszolgálás
: Fekete Kálmán
: Fekete Kálmán
A vasúti személyszállítás minőségi fejlesztése
: Bőr József János
: Bőr József János
Az interior design megjelenése és alkalmazása vendéglátóhelyek online marketingstratégiájában
: Imri Szilvia
: Imri Szilvia
A teljesség felé
: Havasi Ibolya Nóra
: Havasi Ibolya Nóra
A tengeri szállítmányozást gátló váratlan körülmények, azokkal szembeni fellépés lehetséges módjai
: Tolinger Bence György
: Tolinger Bence György
Similar Items
-
Magas színvonalú vendéglátóhelyek a hazai turisztikai piacon (A POSH minőségi drinkbár tervezése és üzemeltetése)
: Kézér Nóra -
A Magyar Állami Operaház kultúra közvetítése és közösségépítő ereje
: Szücs Rebeka -
A környezettudatosság és a fenntarthatóság megjelenése és a vásárlók felé történő kommunikációja az IKEA-ban
: Nagy Evelin -
A modern rendezvényszervezés igényei
: Sárfi Csilla -
Az információ áramlása vállalati körülmények között
: Czifra Dominika Blanka