A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Tóth Adrienn |
---|---|
További közreműködők: | Kádas Dr. Lajos |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Dietetika Dietetikus Köszvény Diabetes Diéta |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1593 |
Hasonló tételek
Diétás igények napjainkban
: Kalmár Dóra
: Kalmár Dóra
A diétás desszertfogyasztás lehetőségei- Egy budapesti cukrászda bemutatása
: Hertner Zsófia
: Hertner Zsófia
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége
: Kocsis Krisztina
: Kocsis Krisztina
A fedélzeti ellátás és étkeztetés trendjei a polgári légiközlekedésben
: Dévényi János
: Dévényi János
Hagyományosan vagy megújulva? A rendezvényi étkeztetés ételkínálati trendjeinek vizsgálata
: Csonka Zsófia
: Csonka Zsófia
Diétás ételválasztás lehetősége a hazai vendéglátóhelyeken
: Zrinszky Réka Andrea
: Zrinszky Réka Andrea
A diétás ismeretek integrálása a középszintű vendéglátó képzésekbe
: Korsós Gabriella
: Korsós Gabriella
Az életmódváltás, mint új divat diéta és a média kapcsolata
: Tóth Kristóf Sebestyén
: Tóth Kristóf Sebestyén
A mediterrán konyha népszerűsége és a mediterrán diéta ismertsége
: Wellmann Borbála
: Wellmann Borbála
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Icon the restaurant étlapján
: Gál Eszter
: Gál Eszter
Diétás sütemények és desszertek választékának vizsgálata Hévíz kávézóiban, cukrászdáiban
: Szabadszállási-Tóbi Nikoletta
: Szabadszállási-Tóbi Nikoletta
Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Taylor Laura Szabina
: Taylor Laura Szabina
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége a Novotel Budapest City-ben
: Zrinszky Réka
: Zrinszky Réka
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Abacus Business&Wellness Hotelben
: Bartos Boglárka
: Bartos Boglárka
„Jót s jól!” - Egészséges és fenntartható étkezés megvalósításának lehetőségei és eszközei
: Payer Ádám
: Payer Ádám
Az esélyegyenlőségi törvény megvalósításának útvesztői
: Schweitzer Szabolcs
: Schweitzer Szabolcs
Kiégés a kereskedelmi vendéglátásban
: Nagy Balázs
: Nagy Balázs
Egyes diétás lisztkeverékek jellemzői és jelentőségük a speciális étrendre szorulók táplálkozásában
: Hegedüs Diána
: Hegedüs Diána
A papírmentes adminisztráció megvalósításának lehetőségei a budapesti Ritz-Carlton Hotel példáján keresztül
: Medvigy Léna
: Medvigy Léna
Szervezetfejlesztési projekt megvalósításának bemutatása a RowanHill Global Kft.-nél
: Perger Zita Adrienn
: Perger Zita Adrienn
Magyarországi természetes gyógytényezők bemutatása, gyógyhelyek vendéglátóhelyeinek fejlesztési irányai az egészséges étkeztetés tükrében. Különleges étrendkínálat bevezetésének lehetséges megoldásai
: Varga Veronika
: Varga Veronika
A Szász Tanya fejlesztési projektjei megvalósításának elemzése
: Szász Anna Edit
: Szász Anna Edit
A japán és koreai típusú kereskedőházak megvalósításának lehetőségei Magyarországon, az intenzívebb külgazdaságfejlesztés szolgálatában
: Kovács István
: Kovács István
Budai fonódó villamosközlekedés finanszírozásának és megvalósításának összefüggései
: Cselőtei László Gábor
: Cselőtei László Gábor
Speciális vállalkozás megvalósításának tanulmányi munkaterve (Mobil Kondi)
: Brünner Bianka Barbara
: Brünner Bianka Barbara
A fenntarthatóság trendjei és megvalósításának vizsgálata a szállodáknál
: Kovács Fanni
: Kovács Fanni
A küldetésorientált katonai vezetési alapelvek megvalósításának lehetőségei a civil környezetben a nagyobb profit elérése céljából
: Bodó Beatrix
: Bodó Beatrix
A fenntarthatóbb logisztika megvalósításának lehetősége a Bosch TMC esetében
: Matolcsi Anna
: Matolcsi Anna
Intermodális árutovábbítás megvalósításának jelentősége a kecskeméti Mercedes-Benz gyárnál
: Muhari Patrícia
: Muhari Patrícia
A vidékfejlesztés megvalósításának hazai keretei - Balatoni területfejlesztési koncepciók ismertetése
: Péterfay Laura
: Péterfay Laura
A munkahelyi étkeztetés és irodai juttatások korrelációja a dolgozói elégedettséggel és ennek közvetett hatása a profitra egy internacionális cégnél globális szinten
: Hantos Flóra
: Hantos Flóra
Master Data Management megvalósításának elemzése Microsoft Dynamics NAV rendszerben
: Csapó Evelyn
: Csapó Evelyn
Környezetvédelmi beruházás kapcsán létrejövő szennyvízelvezetés projekt megvalósításának pénzügyi elemzése
: Tóthné Dandé Magdolna
: Tóthné Dandé Magdolna
A Hévízi „Balalajka” étterem megvalósításának, üzemeltetésének és gazdálkodásának komplex elemzése
: Nagy Irina
: Nagy Irina
A költségvetési unió háttere és megvalósításának lehetősége az Európai Unióban
: Szőr Mirjam
: Szőr Mirjam
A stratégiai célok megvalósításának bemutatása az üzleti tervezés folyamatán keresztül
: Hegyiné Farkas Ildikó
: Hegyiné Farkas Ildikó
Online marketingeszközök alkalmazásának lehetőségei a vendéglátásban
: Könnyű Angéla Írisz
: Könnyű Angéla Írisz
A kereskedelmi pálinkák készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Khirer Norbert
: Khirer Norbert
Influencer marketing lehetőségei az éttermi vendéglátásban
: Paul Bence
: Paul Bence
A kávéházak piaci pozíciója, egy konkrét kávéház megvalósításának és gazdálkodásának elemzése
: Perjámosy Leila
: Perjámosy Leila
Hasonló tételek
-
Diétás igények napjainkban
: Kalmár Dóra -
A diétás desszertfogyasztás lehetőségei- Egy budapesti cukrászda bemutatása
: Hertner Zsófia -
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége
: Kocsis Krisztina -
A fedélzeti ellátás és étkeztetés trendjei a polgári légiközlekedésben
: Dévényi János -
Hagyományosan vagy megújulva? A rendezvényi étkeztetés ételkínálati trendjeinek vizsgálata
: Csonka Zsófia