A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Csipes Barnabás |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Burgonya történet Ételkészítés Vendéglátás Fogyasztói szokások Alapvető élelmiszer |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1594 |
Hasonló tételek
A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
: Czompa Fanny
: Czompa Fanny
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A magyar méz története, hatásai és felhasználása a cukrászdákban
: Bakó Tamás
: Bakó Tamás
Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban
: Vascsák Lilla
: Vascsák Lilla
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Fórisch Bence
: Fórisch Bence
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Apagyi Bálint Tivadar
: Apagyi Bálint Tivadar
Tokaj Disznókő Szőlőbirtok bemutatása, borainak felhasználása a vendéglátásban
: Deák Levente István
: Deák Levente István
A Juhász Testvérek Pincészetének termékválasztéka és felhasználása a vendéglátásban
: Gál Bojána
: Gál Bojána
Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban
: Klicsu Viktória
: Klicsu Viktória
Növényi alapú húspótló termékek és azok felhasználása a vendéglátásban
: Gyephár Aliz
: Gyephár Aliz
Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Szaller Fruzsina
: Szaller Fruzsina
Kézmuves sajtok felhasználása a vendéglátásban - Igmándi Sajtmuhely termékeinek bemutatása
: Létai Flóra
: Létai Flóra
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni
: Ollári Barbara Fanni
A Panyolai Szilvórium Zrt. pálinkafőzdéjének bemutatása és termékeinek felhasználása a vendéglátásban
: Czimre Kitti
: Czimre Kitti
A balatonboglári borvidék feltérképezése, borainak jellemzése és a vendéglátásban való felhasználása
: Zódor Zoltán
: Zódor Zoltán
A nagy vállalkozások sikerességének története - avagy a McDonaldizáció jelentősége világszerte
: Kunhegyesi Martin
: Kunhegyesi Martin
Egy generációváltás története
: Vágány Judit Bernadett
Megjelent: (2024)
: Vágány Judit Bernadett
Megjelent: (2024)
A budapesti kávéházak története
: Jován Annamária
: Jován Annamária
A magyar műgyűjtés története
: Murányi Rita
: Murányi Rita
A budapesti kávéházak története
: Nemes Szabolcs
: Nemes Szabolcs
A Budapesti Értéktőzsde története
: Beréti András
Megjelent: (2008)
: Beréti András
Megjelent: (2008)
A nyelvvizsgáztatás története és digitalizálódása
: Szente Dávid László
: Szente Dávid László
A cenzúra története cenzúra a kommunista diktatúrákban
: Lencz László Márk
: Lencz László Márk
Higiéniai szabályok megnyilvánulása és jelentősége a vendéglátásban
: Tóth Brigitta
: Tóth Brigitta
Növényi fehérjék szerepe és jelentősége a vendéglátásban
: Ványi Enikő Marianna
: Ványi Enikő Marianna
A banktitok története Svájcban és Magyarországon
: Ortvein Katalin
: Ortvein Katalin
Pataky István Művelődési Központ története
: Szabó Dóra
: Szabó Dóra
Az olasz migráció története és kihívásai
: Bauer Emese
: Bauer Emese
Az ökogazdálkodás bemutatása, jelentősége, ökotermékek megjelenése a vendéglátásban
: Bank Gabriella
: Bank Gabriella
Az ételfotózás jelentősége a vendéglátásban, mint marketing eszköz
: Uri Teodóra
: Uri Teodóra
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek és ezek felhasználása a hazai vendéglátásban a Nimród Bioszálloda és Bioétterem példáján keresztül bemutatva
: Bagdány Zsuzsanna
: Bagdány Zsuzsanna
Az e-sport bárok és rendezvények jelentősége a vendéglátásban
: Lampért Ádám
: Lampért Ádám
A mangalica története és helye napjaink gasztronómiájában
: Kakuk Csongor
: Kakuk Csongor
Drónok felhasználása a mezőgazdaságban
: Csordás Balázs
: Csordás Balázs
A kábítószer-kereskedelem története a globalizáció tükrében
: Ndiaye Lara Aicha
: Ndiaye Lara Aicha
Felhőszolgáltatások kialakulása, felhasználása napjainkban
: Nagy Csanád Máté
: Nagy Csanád Máté
Képek, stlíusok változása, avagy a fotózás története
: Totisz Vera
: Totisz Vera
Budapesti kávéházak története a két világháború között
: Matiszlovics Márton
: Matiszlovics Márton
Hasonló tételek
-
A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
: Czompa Fanny -
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya -
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya -
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya -
A magyar méz története, hatásai és felhasználása a cukrászdákban
: Bakó Tamás