Borok értékesítésének az elemzése Silvanus Hotel, Panoráma Étterem
Saved in:
Main Author: | Fehér Tibor |
---|---|
Other Authors: | Nagy Mihály |
Format: | Project work |
Kulcsszavak: | Borok értékesítés elemzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/16416 |
Similar Items
Várkonyi étterem itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Gruda Miklós
: Gruda Miklós
A TripAdvisoron elérhető empirikus vélemények befolyása a fogyasztás volumenére a visegrádi Hotel Silvanus Panoráma éttermének példáján keresztül
: Fehér Tibor
: Fehér Tibor
Hotel Veritas KFT. Budapest itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Fodor Balázs
: Fodor Balázs
Velence Resort & Spa itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Takács Péter
: Takács Péter
Jamie Oliver’s Italian Restaurant itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Cseh Blanka
: Cseh Blanka
Hotel Silvanus 2019 előtt és után
: Béres Boróka
: Béres Boróka
Az Old Erica étterem itallapján szereplő sörök értékesítésének elemzése
: Plaszkó Zsanett
: Plaszkó Zsanett
A Panoráma panzió****komplex elemzése
: Puskás Katalin
: Puskás Katalin
A borok megjelenése a Kékes étterem itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Bence
: Bakos Bence
A Hotel Clark és a Hotel Silvanus**** Visegrád marketingkommunikációs tevékenységének bemutatása
: Szűcs Boglárka
: Szűcs Boglárka
Az egészségturizmus jelentősége, és a Prémium Hotel Panoráma fejlesztési lehetőségei
: Steier Bálint
: Steier Bálint
A borok megjelenése a Platán Étterem kínálatában, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kiss Renáta Petra
: Kiss Renáta Petra
Az Abacus Hotel étterméhez köthető borvidék bemutatása, és az ott termelt borok felhasználása az étterem kínálatában
: Pável Balázs
: Pável Balázs
A hazai italfogyasztási trendek bemutatása, a visegrádi Silvanus Hotel példáján keresztül
: Cseresznyés Klaudia Emese
: Cseresznyés Klaudia Emese
A libra lounge étterem itallapján a borok megjelenítése, a pincészetek bemutatása
: Kollár Mónika
: Kollár Mónika
A Panoráma Ingatlanfejlesztő Kft. gazdálkodásának elemzése a beszámolók alapján
: Vörös Miklós
: Vörös Miklós
THE GREAT RESIGNATION Within The Scope of The U.S. and The World Panorama
: Nguyen Thi Hue
: Nguyen Thi Hue
Személyautók személyes értékesítésének elemzése
: Jónás Dominik
: Jónás Dominik
A borok megjelenése az Abacus Business and Wellness Hotel itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Kinga
: Bakos Kinga
A borok megjelenése a Danubius Hotel Gellért itallapján, valamint a borok és ételek párosítása
: Veres Vivien
: Veres Vivien
A borok megjelenése a Budapest Marriott Hotel itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kovács Gábor
: Kovács Gábor
A zöld szállodák környezettudatos tevékenységének bemutatása a Silvanus Hotel Visegrád **** és a Royal Club Hotel Visegrád **** superior szállodák példája alapján
: Ember Andrea
: Ember Andrea
A Zwack Unicum Nyrt. értékesítésének elemzése
: Tóth Luca
: Tóth Luca
A székesfehérvári Auchan hipermarket értékesítésének elemzése
: Sipos László
: Sipos László
A Tópart Hotel és Étterem szolgáltatásmarketingje
: Bakcsy Bálint
: Bakcsy Bálint
Koktéltrendek Magyarországon, külföldhöz viszonyítva az abádszalóki Sunset Panorama Cocktail Bar & Pizza alapján.
: Nagy Szabolcs
: Nagy Szabolcs
Mercure Hotel Korona kínálatának, WineStone étterem étlapjának elemzése
: Kertész Nikolett
: Kertész Nikolett
A fenntartható turizmus kérdéseinek vizsgálata, és a fenntarthatóság gyakorlata a Bécsi Kempinski és a Visegrádi Hotel Silvanus esetében
: Honti Zsófia Kitti
: Honti Zsófia Kitti
A 68. számú Aldi élelmiszerdiszkont értékesítésének elemzése
: Tóth Norbert Krisztián
: Tóth Norbert Krisztián
Családi házak értékesítésének marketing eszközei
: Magyar Dávid Kristóf
: Magyar Dávid Kristóf
Egy vállalkozás értékesítésének elemző bemutatása
: Barsi Szabina
: Barsi Szabina
A Tokaji aszú bemutatása és kereskedelmi értékesítésének elemzése
: Erős Zsófia Teréz
: Erős Zsófia Teréz
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra
: Jantner Dóra
A borok megjelenése az És Bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása.
: Tóth József
: Tóth József
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
A borok megjelenése Fricska Gastropub itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Chrenkó Noémi
: Chrenkó Noémi
A borok megjelenése KIOSK Budapest itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bende Kristóf
: Bende Kristóf
Nagy borok, kis cégér avagy a magyar borok helyzete a világban és itthon
: Gombás Szilvia
: Gombás Szilvia
A spanyol borok Spanyolország turizmusában
: Kozári Melinda
: Kozári Melinda
Similar Items
-
Várkonyi étterem itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Gruda Miklós -
A TripAdvisoron elérhető empirikus vélemények befolyása a fogyasztás volumenére a visegrádi Hotel Silvanus Panoráma éttermének példáján keresztül
: Fehér Tibor -
Hotel Veritas KFT. Budapest itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Fodor Balázs -
Velence Resort & Spa itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Takács Péter -
Jamie Oliver’s Italian Restaurant itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Cseh Blanka