A Courtyard by Mariott Budapest City Center étlapjának elemzése ételérzékenységben/allergiában szenvedők részére kínált választék alapján és az allergének jelölése
Saved in:
Main Author: | Bangó Bianka |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Format: | Project work |
Kulcsszavak: | allergén jelölések allergia ételérzékenység |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/16937 |
Similar Items
A Vapiano étterem étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Holló Klaudia
: Holló Klaudia
Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Rozbora Zsófia
: Rozbora Zsófia
Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából.
: Szabó Bettina
: Szabó Bettina
Az Art’otel Budapest ételkínálatának elemzése különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
: Gulyás Melinda Őzike
: Gulyás Melinda Őzike
Az Éjjeli Bagoly Étterem egység desszertkínálatának bemutatása és elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
: Besenyei Panna
: Besenyei Panna
Az Aquaworld Resort Hotel étlapjának elemzése vegetáriánus ételek és allergének szempontjából
: Veres Renáta
: Veres Renáta
A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák
: Bánhegyi Zsolt István
: Bánhegyi Zsolt István
Emeleti munkaszervezés bemutatása a Courtyard Budapest City Center példája alapján
: Bekő Renáta
: Bekő Renáta
Rejtett allergének a vendéglátásban
: Janda Gergő
: Janda Gergő
A Housekeeping szerepe a Courtyard by Marriott Budapest City Center 4 csillagos szállodájában
: Száraz Fanni
: Száraz Fanni
A Front Office tevékenységének és sajátosságainak bemutatása a Courtyard by Marriott Budapest City Center-ben
: Varga Kristóf
: Varga Kristóf
Allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelölése a vendéglátásban
: Hencsei Éva Anna
: Hencsei Éva Anna
A desszert kínálat bemutatása az InterContinental szállodában, illetve a különböző ételallergiában szenvedők részére készített desszertválaszték elemzése
: Lisoczki Sára
: Lisoczki Sára
Allergiás a jelölésre? Avagy útmutató az allergének jelölésére
: Begala Fanni
: Begala Fanni
Egyházközösségek által kínált művelődési lehetőségek
: Filus Aida
: Filus Aida
A Mészáros Vendéglő étlapjának és kínálatának elemzése
: Simon Kata Réka
: Simon Kata Réka
A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint
: Gombár Emese
: Gombár Emese
Egy magyaros bisztró étterem üzemeltetése és étlapjának megtervezése
: Tőkési Tamás
: Tőkési Tamás
A Vadrózsa Étterem étlapjának elemzése különböző szempontok alapján
: Lukács Evelin Kata
: Lukács Evelin Kata
AZ ACCOR ÉS A MARRIOTT NEMZETKÖZI MÁRKA ÖSSZEHASONLÍTÓ ELEMZÉSE A COURTYARD BY MARRIOTT BUDAPEST CITY CENTER ÉS A NOVOTEL BUDAPEST CENTRUM SZÁLLODÁKON KERESZTÜL
: Okner Tamás
: Okner Tamás
Mercure Hotel Korona kínálatának, WineStone étterem étlapjának elemzése
: Kertész Nikolett
: Kertész Nikolett
A kis- és középvállalkozásoknak kínált hitelprogramok és hiteltermékek
: Lakner Antónia
: Lakner Antónia
A dabasi nyugdíjas klubok által kínált művelődési lehetőségek
: Kajliné Ludányi Margit
: Kajliné Ludányi Margit
A housekeeping részleg kulcsfontosságú szerepe a Courtyard by Marriott Budapest szálloda példáján keresztül
: Palkó Alexandra Erzsébet
: Palkó Alexandra Erzsébet
Táplálékallergiában és táplálékintoleranciában szenvedők számára készült cukrászipari késztermékek fogyasztási szokásainak elemzése
: Gál Melánia
: Gál Melánia
A Malév által kínált desztinációk helyzete hét év távlatából
: Fábián Gergely
: Fábián Gergely
Cadran Pub & Pizzéria kínálatának elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Halász Andrea
: Halász Andrea
A Szent Anna fogadó kínálatának elemzése, választék szakszerű csoportosítása
: Mészáros Dóra
: Mészáros Dóra
A Jedermann Kávézó kínálatának elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Benkő Tamás
: Benkő Tamás
Énerő coaching egészségügyi dolgozók részére
: Kobzos Katalin
: Kobzos Katalin
Speciális szolgáltatás részére kialakítandó marketingterv
: Csillag Patrik
: Csillag Patrik
Az Izsóp Étterem és Bisztró tavaszi és nyári étlapjának elemzése a szezonális nyersanyagok szempontjából
: Gulyás Vivien
: Gulyás Vivien
Sofitel Luxury Hotel Budapest étlap, itallap elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Horváth Bence
: Horváth Bence
A Babér Bisztró étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Fekete Éva
: Fekete Éva
Bankolási lehetőségek Magyarországon, különös tekintettel a CIB Bank Zrt. által kínált lehetőségekre
: Körmendi Eszter
: Körmendi Eszter
Egy amerikai multinacionális cég által kínált foglalkoztatói nyugdíjprogramok rendszerszintű és számviteli összehasonlítása
: Szollár Gergely
: Szollár Gergely
A vállalatok által kínált oktatási tevékenységek relevanciájának vizsgálata a Deloitte példáján keresztül
: Papp Dorina
: Papp Dorina
A Danubius Hotel Gellért étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Tamási Bettina
: Tamási Bettina
Az NH Budapest Hotel kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Marlok Edina
: Marlok Edina
Danubius Grand Hotel Margitsziget étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Szalai Szabolcs
: Szalai Szabolcs
Similar Items
-
A Vapiano étterem étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Holló Klaudia -
Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Rozbora Zsófia -
Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából.
: Szabó Bettina -
Az Art’otel Budapest ételkínálatának elemzése különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
: Gulyás Melinda Őzike -
Az Éjjeli Bagoly Étterem egység desszertkínálatának bemutatása és elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
: Besenyei Panna