Dolce Vita - A cukrászat Édes Élet cukor nélkül (Allergén mentes termékek választása)
Saved in:
Main Author: | Teleki Blanka |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Cukrászat Édességkészítés Különleges cukrászda Ételintolerancia Ételallergia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1794 |
Similar Items
Édes élet délen - a tradicionális dél-olasz cukrászat nyomában
: Erdei Blanka
: Erdei Blanka
Zene nélkül az élet tévedés lenne
: Berényi Kitti
: Berényi Kitti
Az allergén anyagok helyettesíthetősége
: Pisók Krisztina
: Pisók Krisztina
"Az élet édesen teljes", avagy a Magyar Cukor Zrt. marketingkommunikációs tevékenysége
: Molnár István
: Molnár István
Étkezés lemondás nélkül! – A ,,mentes” élelmiszeripar jövedelmezőségének elemzése
: Janka Anasztázia
: Janka Anasztázia
Étkezés lemondás nélkül! - A ,,mentes" élelmiszeripar jövedelmezőségének elemzése
: Janka Anasztázia
: Janka Anasztázia
A Dolce&Gabbana luxusparfümök magyarországi marketingstratégiája
: Dér-Göndöcs Maja
: Dér-Göndöcs Maja
Vény nélkül kapható patikai termékek vásárlási szokásai Magyarországon
: Farkas Benedek
: Farkas Benedek
A mai dizájn cukrászat bemutatása
: Budaházi Ágnes
: Budaházi Ágnes
A legoptimálisabb fuvareszköz választása közúti fuvarozáshoz
: Rajk Ádám
: Rajk Ádám
Hozzáadott cukortól mentes termékek jellemzői és gyártói attitűdök vizsgálata
: Mészáros Brigitta
: Mészáros Brigitta
Édes változások, avagy a desszert trendek Magyarországon
: Schödl Nóra
: Schödl Nóra
Az édes kísértés nyomában, avagy a csokoládé sokszínűsége
: Kókay Mercédesz Alexandra
: Kókay Mercédesz Alexandra
Fine dining cukrászat és a tányérdesszertek összetettsége
: Molnár Flóra Molli
: Molnár Flóra Molli
Logisztikai szolgáltató választása egy multinacionális vállalatnál tendereztetés útján
: Nebehaj Petra
Published: (2013)
: Nebehaj Petra
Published: (2013)
Füstbe ment terv
: Tegyei Dóra
: Tegyei Dóra
A CaliVita Magyarország marketingkommunikációjának fejlődése a pandémia idején
: Joó Anna Erzsébet
: Joó Anna Erzsébet
A CukorLabor marketingtevékenységének bemutatása, avagy a kisvállalati marketing
: Kalapos Bence
: Kalapos Bence
A NESCAFÉ Dolce Gusto helyzete a kapszulás kávék piacán
: Tamaskovics Lilla
Published: (2014)
: Tamaskovics Lilla
Published: (2014)
Marketingstratégia koncepció bemutatása a NESCAFÉ Dolce Gusto márkán keresztül
: Füri Orsolya
: Füri Orsolya
Az édes küzdelem – avagy az ételallergia / ételintolerancia a cukrászatban
: Nagy Bettina
: Nagy Bettina
A hagyományos és a mai modern cukrászat összehasonlítása
: Hegedűs Boglárka
: Hegedűs Boglárka
Hogyan alakítható ki a márkahűség a NESCAFÉ® Dolce Gusto® részére
: Kiss Viola
: Kiss Viola
A Magyar Cukor Zrt. komplex elemzése a cukoripari reform tükrében
: Pintér Péter
: Pintér Péter
Egészségügy határok nélkül
: Szegedi Kitti
: Szegedi Kitti
A társaságok adózásának összehasonlítása kiva, illetve társasági adó választása esetén
: Vermes Krisztián
: Vermes Krisztián
Édesség nélkül Kisvállalkozás a cukormentes világban
: Szigeti Orsolya
: Szigeti Orsolya
A Víta Kft. vagyoni és pénzügyi helyzetének elemzése a beszámolók alapján
: Dankó Evelin
: Dankó Evelin
A hagyományos és szállodai cukrászat termékkínálatának összehasonlító elemzése Magyarországon
: Szabó András
: Szabó András
Föld nélkül a világ
: Hetey Tamás
: Hetey Tamás
Team munka határok nélkül
: Dósa Ildikó
Published: (2016)
: Dósa Ildikó
Published: (2016)
A fogyasztói magatartást befolyásoló tényezők az utazásokhoz kapcsolódó szálláshelyek választása során
: Rudas Tamás
: Rudas Tamás
Az EU és az USA kereskedelmi kapcsolatai, különös tekintettel a vitás kérdésekre
: Németh Boglárka
: Németh Boglárka
A cukrászipar fejlődése, a cukorpótlók jellemzése, és a diabetikus cukrászat
: Molnár Adrienn
: Molnár Adrienn
A Lactalis Hungária Kft. termékbevezetési folyamatának elemzése a Parmalat Dolce Túródesszerten keresztül
: Buchala Edit Tamara
: Buchala Edit Tamara
Jogutód nélkül történő megszűnések vizsgálata, különös tekintettel a felszámolási eljárásra
: Tóth Blanka
: Tóth Blanka
A képes illusztráció és a vendégek étlapról történő választása közötti összefüggések vizsgálata
: Nagy Vanessza
: Nagy Vanessza
Mentes és hagyományos desszertek a rendezvényeken
: Kónya Barbara
: Kónya Barbara
Hagyományos és mentes desszertkínálat napjaink cukrászdáiban
: Berentei Ágnes Judit
: Berentei Ágnes Judit
Létszámleépítés elbocsátás nélkül az olajiparban
: Takács Orsolya
: Takács Orsolya
Similar Items
-
Édes élet délen - a tradicionális dél-olasz cukrászat nyomában
: Erdei Blanka -
Zene nélkül az élet tévedés lenne
: Berényi Kitti -
Az allergén anyagok helyettesíthetősége
: Pisók Krisztina -
"Az élet édesen teljes", avagy a Magyar Cukor Zrt. marketingkommunikációs tevékenysége
: Molnár István -
Étkezés lemondás nélkül! – A ,,mentes” élelmiszeripar jövedelmezőségének elemzése
: Janka Anasztázia