Instakompatibilitás az éttermi gyakorlatban
Saved in:
Main Author: | Szabó Alexandra Viktória |
---|---|
Other Authors: | Debreceni János |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | instakompatibilitás eWOM instakompatibilis |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18089 |
Similar Items
Az éttermi viselkedési kultúra
: Vilhelm Dóra
: Vilhelm Dóra
Napjaink fogyasztási szokásainak hatása az éttermi kínálatra
: Pretz Alexandra
: Pretz Alexandra
Készlet nyilvántartás éttermi vendéglátásban
: Harkány Norbert
: Harkány Norbert
Influencer marketing lehetőségei az éttermi vendéglátásban
: Paul Bence
: Paul Bence
Fenntarthatósági megoldások elemzése az éttermi vendéglátásban
: Bakos Bernadett
: Bakos Bernadett
Just in time szemlélet az éttermi folyamatok szervezésében
: Tóth Barnabás Zsombor
: Tóth Barnabás Zsombor
Sztárok és hírességek hatása az éttermi marketingben
: Lehőcz Milán József
: Lehőcz Milán József
Hotel Mercure Buda éttermi értékesítési folyamatai
: Tihanyi Norbert
: Tihanyi Norbert
Zala megye tradicionális ételei, megjelenésük az adott régió éttermi kínálatában
: Szabó Bence
: Szabó Bence
Az éttermi arculat és az elvárt szolgáltatásminőség összefüggéseinek vizsgálata
: Szücs Henrietta
: Szücs Henrietta
Az éttermi élmény vizsgálata Budapest és Lisszabon esetének összehasonlításával
: Kalmár Kata
: Kalmár Kata
A generációváltás kihívásai egy családi éttermi vállalkozás esetében
: Szilágyi Dániel
: Szilágyi Dániel
Éttermi konyha folyamatfejlesztési projektje 6s lean módszer bevezetésével
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
Éttermi szolgáltatások minőségének vizsgálata az Old Negresco étterem példáján keresztül
: Buhai Annamária
: Buhai Annamária
Éttermi melegtészták, hideg édességek, sajtok és gyümölcsök az Aquincum Hotelben
: Sebők Csilla
: Sebők Csilla
Az élőzene helyzetének és hatásának vizsgálata a fővárosi éttermi vendéglátásban
: Körmendy Mátyás Péter
: Körmendy Mátyás Péter
A Magyarországon élők fogyasztói tudatossága az éttermi étkezések nyújtotta szolgáltatással kapcsolatban
: Weigl Henrietta
: Weigl Henrietta
A Bali Caffe-nál használt Visual Restaurant éttermi szoftver bemutatása
: Gombos Emma
: Gombos Emma
A vállalati imázs-építés komplexitása az éttermi szolgáltatások szektorában Tanulmány a BITE Bakery Café példáján keresztül
: Horák Vanda Erzsébet
: Horák Vanda Erzsébet
Éttermi meleg tészták,hideg édességek, gyümölcsök és sajtok választéka az Aquincum Hotelben
: Mezei Kinga
: Mezei Kinga
És ha birkózik? Élsportolók éttermi preferenciájának vizsgálata a birkózók példáján keresztül.
: Kertész Jennifer
: Kertész Jennifer
Az éttermi vendéglátás marketing stratégiájának elemzése és fejlesztési lehetőségei a fogyasztói szokások alapján.
: Zéman Maximilián Győző
: Zéman Maximilián Győző
A szállodai éttermi személyzet ismeretei az ételérzékenység és ételallergia vonatkozásában – a vendégek véleménye alapján
: Pálmai Laura Szilvia
: Pálmai Laura Szilvia
A spanyol gasztronómia, ezen belül a madridi konyha jellegzetességei és éttermi kínálatának vizsgálata
: Rézmüves Márta Eszter
: Rézmüves Márta Eszter
Élelmiszer eredetű megbetegedések megelőzése az online éttermi kiszállítás során A koronavírus járvány hatása az éttermek működésére
: Radván Katalin Klára
: Radván Katalin Klára
Az énmárkaépítés a gyakorlatban
: Szabó Petra
: Szabó Petra
A szálloda megújulása és az éttermi vendégtér bemutatása és felújítási lehetőségeinek vizsgálata a Mercure Budapest Budában
: Gartai Norbert
: Gartai Norbert
Az operatív adóhatósági ellenőrzések a gyakorlatban
: Szabó Ágota
: Szabó Ágota
Transzferárazás a gyakorlatban
: Kollár Erika
: Kollár Erika
Fesztiválszervezés a gyakorlatban
: Bátori Ákos
: Bátori Ákos
PR a gyakorlatban
: Tóth Bence
: Tóth Bence
CRM a gyakorlatban
: Rusvai Norbert
: Rusvai Norbert
Similar Items
-
Az éttermi viselkedési kultúra
: Vilhelm Dóra -
Napjaink fogyasztási szokásainak hatása az éttermi kínálatra
: Pretz Alexandra -
Készlet nyilvántartás éttermi vendéglátásban
: Harkány Norbert -
Influencer marketing lehetőségei az éttermi vendéglátásban
: Paul Bence -
Fenntarthatósági megoldások elemzése az éttermi vendéglátásban
: Bakos Bernadett