Az élelmiszer-veszteség csökkentésének jelenlegi és jövőbeni megoldásai a szállodai vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Élelmiszer-pazarlás Vendéglátás Szállodaipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18187 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg18187 | ||
005 | 20181122164941.0 | ||
008 | 181122suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Balogh Gergely | |
245 | 1 | 3 | |a Az élelmiszer-veszteség csökkentésének jelenlegi és jövőbeni megoldásai a szállodai vendéglátásban |c Balogh Gergely |h [elektronikus dokumentum] |
246 | 1 | 1 | |a Az élelmiszer-veszteség csökkentésének jelenlegi és jövőbeni megoldásai a szállodai vendéglátásban |
695 | |a Élelmiszer-pazarlás | ||
695 | |a Vendéglátás | ||
695 | |a Szállodaipar | ||
700 | 1 | |a Debreceni János |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18187/1/Balogh%20Gergely%20BRGFQO%20szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |