Az élelmiszer-veszteség csökkentésének jelenlegi és jövőbeni megoldásai a szállodai vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Balogh Gergely
További közreműködők: Debreceni János
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Élelmiszer-pazarlás
Vendéglátás
Szállodaipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/18187

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg18187
005 20181122164941.0
008 181122suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Balogh Gergely 
245 1 3 |a Az élelmiszer-veszteség csökkentésének jelenlegi és jövőbeni megoldásai a szállodai vendéglátásban  |c Balogh Gergely  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a Az élelmiszer-veszteség csökkentésének jelenlegi és jövőbeni megoldásai a szállodai vendéglátásban 
695 |a Élelmiszer-pazarlás 
695 |a Vendéglátás 
695 |a Szállodaipar 
700 1 |a Debreceni János  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18187/1/Balogh%20Gergely%20BRGFQO%20szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés