Az élelmiszer-veszteség csökkentésének jelenlegi és jövőbeni megoldásai a szállodai vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Élelmiszer-pazarlás Vendéglátás Szállodaipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18187 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg18187 | ||
| 005 | 20181122164941.0 | ||
| 008 | 181122suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Balogh Gergely | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az élelmiszer-veszteség csökkentésének jelenlegi és jövőbeni megoldásai a szállodai vendéglátásban |c Balogh Gergely |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a Az élelmiszer-veszteség csökkentésének jelenlegi és jövőbeni megoldásai a szállodai vendéglátásban |
| 695 | |a Élelmiszer-pazarlás | ||
| 695 | |a Vendéglátás | ||
| 695 | |a Szállodaipar | ||
| 700 | 1 | |a Debreceni János |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18187/1/Balogh%20Gergely%20BRGFQO%20szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |