Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • Az élelmiszer-veszteség csökke...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

Az élelmiszer-veszteség csökkentésének jelenlegi és jövőbeni megoldásai a szállodai vendéglátásban

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Balogh Gergely
Other Authors: Debreceni János
Format: Thesis
Kulcsszavak:Élelmiszer-pazarlás
Vendéglátás
Szállodaipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/18187
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

Dokumentum-elérés

Similar Items

  • Az élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei a szállodaiparban, különös tekintettel az élelmiszer-adományozásra
    ‌: Turcsik Adrienn
  • Oroszország jelenlegi és jövőbeni versenyképességének elemzése
    ‌: Orosz István
  • Élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy ausztriai szálloda példáján keresztül
    ‌: Czeller Balázs
  • A Gigatel Kft. jelenlegi és jövőbeni arculata
    ‌: Farkas Mónika
  • Az élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy budapesti 5 csillagos szálloda példáján
    ‌: Kovács Lilla

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs