Environmentalism in the hospitality. Consumers' perception about green restaurant concept in Hungary
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Environmentalism Green restaurant Green consumers |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18193 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg18193 | ||
| 005 | 20190416140954.0 | ||
| 008 | 181123suuuu hu om 000 eng d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a en | ||
| 100 | 1 | |a Bárdos Zsófia | |
| 245 | 1 | 0 | |a Environmentalism in the hospitality. Consumers' perception about green restaurant concept in Hungary |c Bárdos Zsófia |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Environmentalism | ||
| 695 | |a Green restaurant | ||
| 695 | |a Green consumers | ||
| 700 | 1 | |a Debreceni János |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18193/1/DISSERTATION%20FINAL%20PDF.pdf |z Dokumentum-elérés |