Environmentalism in the hospitality. Consumers' perception about green restaurant concept in Hungary
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Environmentalism Green restaurant Green consumers |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18193 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg18193 | ||
005 | 20190416140954.0 | ||
008 | 181123suuuu hu om 000 eng d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a en | ||
100 | 1 | |a Bárdos Zsófia | |
245 | 1 | 0 | |a Environmentalism in the hospitality. Consumers' perception about green restaurant concept in Hungary |c Bárdos Zsófia |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a Environmentalism | ||
695 | |a Green restaurant | ||
695 | |a Green consumers | ||
700 | 1 | |a Debreceni János |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18193/1/DISSERTATION%20FINAL%20PDF.pdf |z Dokumentum-elérés |