Environmentalism in the hospitality. Consumers' perception about green restaurant concept in Hungary

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bárdos Zsófia
További közreműködők: Debreceni János
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Environmentalism
Green restaurant
Green consumers
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/18193

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg18193
005 20190416140954.0
008 181123suuuu hu om 000 eng d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a en 
100 1 |a Bárdos Zsófia 
245 1 0 |a Environmentalism in the hospitality. Consumers' perception about green restaurant concept in Hungary  |c Bárdos Zsófia  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Environmentalism 
695 |a Green restaurant 
695 |a Green consumers 
700 1 |a Debreceni János  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18193/1/DISSERTATION%20FINAL%20PDF.pdf  |z Dokumentum-elérés