Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | pálinka |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18274 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg18274 | ||
| 005 | 20181127143751.0 | ||
| 008 | 181127suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Kalácska Áron | |
| 245 | 1 | 0 | |a Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában |h [elektronikus dokumentum] / |c Kalácska Áron |
| 695 | |a pálinka | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Nagy Mihály |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18274/1/szakdolgozat2.pdf |z Dokumentum-elérés |