A hagyományos és szállodai cukrászat termékkínálatának összehasonlító elemzése Magyarországon
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Cukrászat szállodai hagyományos Elemzés Magyarország összehasonlítás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18324 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg18324 | ||
005 | 20181127140610.0 | ||
008 | 181127suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Szabó András | |
245 | 1 | 2 | |a A hagyományos és szállodai cukrászat termékkínálatának összehasonlító elemzése Magyarországon |h [elektronikus dokumentum] / |c Szabó András |
695 | |a Cukrászat | ||
695 | |a szállodai | ||
695 | |a hagyományos | ||
695 | |a Elemzés | ||
695 | |a Magyarország | ||
695 | |a összehasonlítás | ||
700 | 0 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18324/1/Szabo_Andras_BHQVTG.pdf |z Dokumentum-elérés |