Az olasz gasztronómia helyzete a Four Seasons Hotel Milánó F&B részlegén keresztül

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Németh Andrea
További közreműködők: Cservák Dr György
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Gasztronómia
Olasz konyha
Four Seasons
Food and Beverage
crisses
effect
recession
recovery
revenu
downturn
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/2038

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg2038
005 20150921094652.0
008 150505suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Németh Andrea 
245 1 3 |a Az olasz gasztronómia helyzete a Four Seasons Hotel Milánó F&B részlegén keresztül  |c Németh Andrea  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a Az olasz gasztronómia helyzete a Four Seasons Hotel Milánó F&B részlegén keresztül 
695 |a Gasztronómia 
695 |a Olasz konyha 
695 |a Four Seasons 
695 |a Food and Beverage 
695 |a crisses 
695 |a effect 
695 |a recession 
695 |a recovery 
695 |a revenu 
695 |a downturn 
700 1 |a Cservák Dr György  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/2038/1/N%C3%A9meth%20Andrea%20szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/2038/7/N%C3%A9meth%20Andrea%20szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés