A hazai csúcsgasztronómiába beszállító termelők fejlődése, különös tekintettel a Bocuse d'Or versenysorozat és a Michelin Guide fokozott magyarországi jelenlétének hatására

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Molnár Vanessza
Other Authors: Tóth Gábor
Format: Thesis
Kulcsszavak:csúcsgasztronómia
fine dining
minőségi alapanyagok
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/20431

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg20431
005 20190907115215.0
008 190502suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Molnár Vanessza 
245 1 2 |a A hazai csúcsgasztronómiába beszállító termelők fejlődése, különös tekintettel a Bocuse d'Or versenysorozat és a Michelin Guide fokozott magyarországi jelenlétének hatására  |c Molnár Vanessza  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a csúcsgasztronómia 
695 |a fine dining 
695 |a minőségi alapanyagok 
700 1 |a Tóth Gábor  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20431/1/Moln%C3%A1r%20Vanessza_AQGI82_TVtur.pdf  |z Dokumentum-elérés