Vendégelégedettség a rendezvényi vendéglátásban Rendezvényfőnök szerepe egy vendég orientált munkakörnyezetben, azaz hogyan teremtsünk néhány információból a célközönség számára optimális rendezvényt
Saved in:
Main Author: | Wiesner Ádám |
---|---|
Other Authors: | Debreceni János |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | rendezvény vendégelégedettség rendezvényi vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/20532 |
Similar Items
Projektmunka multikulturális munkakörnyezetben
: Dobránszky Péter
: Dobránszky Péter
Kommunikációs Tréning munkakörnyezetben
: Buda Erzsébet
: Buda Erzsébet
Egy pénzintézet rendszer-architektúrájának fejlesztési lehetősége szolgáltatás-orientált alapokon
: Závodi József
: Závodi József
Globális projekt menedzsmentje virtuális nemzetközi munkakörnyezetben
: Eleméry Kolos Tivadar
: Eleméry Kolos Tivadar
A nem klasszikus (BTL) marketingkommunikációs megoldások hatása a célközönség magatartására
: Jenei Panna
: Jenei Panna
Késleltetett összeszerelő üzemek logisztika orientált telepítésének módszere bővített költségfüggvény figyelembevételével
: Gubán Miklós, et al.
Published: (2002)
: Gubán Miklós, et al.
Published: (2002)
Bis 2050 wird die solare Vollversorgung möglich. Hogyan teremtsünk egy sikeres céget?
: Paveszka Péter
: Paveszka Péter
Rendezvényi vendéglátás sajátosságainak bemutatása a Boscolo Budapest Hotel alapján
: Kormos Laura
: Kormos Laura
Tudatos dolgozók, kevesebb élelmiszer-pazarlás? A rendezvényi vendéglátás esete
: Gősi Réka
: Gősi Réka
Hagyományosan vagy megújulva? A rendezvényi étkeztetés ételkínálati trendjeinek vizsgálata
: Csonka Zsófia
: Csonka Zsófia
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége
: Kocsis Krisztina
: Kocsis Krisztina
INFORMÁCIÓRENDSZEREK OPTIMÁLIS ÜZEMELTETÉSE, JAVÍTÁSA
: Kovács Miklós Ármin
: Kovács Miklós Ármin
Tartozik a Vendég Követel a Szálloda
: Szabó Balázs Zoltán
: Szabó Balázs Zoltán
Vendégelégedettség fontossága a szállodamarketingben
: Nagy Bernadett Éva
: Nagy Bernadett Éva
Vendégelégedettség és visszatérő vendégek
: Tomis Eszter
: Tomis Eszter
A Covid 19 hatása a rendezvényi vendéglátásra a Nádas Pihenőpark példáján keresztül
: Nádasdi Anna
: Nádasdi Anna
Az eurozóna optimális valutaövezeti vizsgálata
: Kovács Bálint
: Kovács Bálint
Egy cég optimális működésének eszközei
: Horváth Zsófia
: Horváth Zsófia
Internetes vendég vélemények hatása a housekeeping tevékenységére
: Vass Dóra
: Vass Dóra
Az indirekt beszerzési politika kialakítása, folyamatábrái és fontossága a multinacionális munkakörnyezetben
: Kancsár Balázs Tamás
: Kancsár Balázs Tamás
Japán vendég - magyaros vendéglátás Mit tehet a japánnyelv-oktatás a japán beutazó turizmus fejlesztéséért?
: Székács Anna
Published: (2003)
: Székács Anna
Published: (2003)
Munka és család közötti egyensúly speciális munkakörnyezetben dolgozóknál, avagy a Tűzoltók mindennapjai
: Borbás Ádám
: Borbás Ádám
A Floresta Hotel értékelése a vendég kommentek alapján
: Gödöny Andrea
: Gödöny Andrea
Informatikai rendszerek optimális üzemeltetése és javítása
: Szele Szilveszter
: Szele Szilveszter
Az ügyfél számára optimális portfólió kiválasztása
: Rudolf Tamás
: Rudolf Tamás
Optimális készletszint biztosítása egy magyar középvállalatnál
: Magyar Zoltán
: Magyar Zoltán
Infláció napjainkban és az optimális válságkezelés
: Csöndör Bence
: Csöndör Bence
A szolgáltatásminőség és a vendégelégedettség mérése
: Karakasné Morvay Klára, et al.
Published: (2007)
: Karakasné Morvay Klára, et al.
Published: (2007)
Az irodai munkakörnyezetben bekövetkező zaj és annak hatása a munkavállaló teljesítményére és koncentrációjára
: Kristóf Szabina
: Kristóf Szabina
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Icon the restaurant étlapján
: Gál Eszter
: Gál Eszter
Az optimális és kiegyensúlyozott munkahelyi légkör megteremtése
: Baranya Renáta
: Baranya Renáta
Optimális csapatösszetétel-vizsgálat a hatékony problémamegoldás érdekében
: László Bence
: László Bence
Az eurózóna az optimális valutaövezet elméletének tükrében
: Czeglédy Eszter
: Czeglédy Eszter
Streamerek, azaz videójáték influencerek
: Mihály Bence Norbert
: Mihály Bence Norbert
A szállodai recepció és a vendégelégedettség elemzése
: Gasparik Gergő
: Gasparik Gergő
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Abacus Business&Wellness Hotelben
: Bartos Boglárka
: Bartos Boglárka
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége a Novotel Budapest City-ben
: Zrinszky Réka
: Zrinszky Réka
Az edzőtermek változatos világa a vendég és az üzemeltető szemszögéből
: Csomó Simon
: Csomó Simon
Az edzőtermek változatos világa a vendég és az üzemeltető szemszögéből
: Csomó Simon
: Csomó Simon
Az optimális adatfeltöltési rendszer vizsgálata Lean módszer segítségével
: Tóth Krisztina
: Tóth Krisztina
Similar Items
-
Projektmunka multikulturális munkakörnyezetben
: Dobránszky Péter -
Kommunikációs Tréning munkakörnyezetben
: Buda Erzsébet -
Egy pénzintézet rendszer-architektúrájának fejlesztési lehetősége szolgáltatás-orientált alapokon
: Závodi József -
Globális projekt menedzsmentje virtuális nemzetközi munkakörnyezetben
: Eleméry Kolos Tivadar -
A nem klasszikus (BTL) marketingkommunikációs megoldások hatása a célközönség magatartására
: Jenei Panna