A diétás ismeretek integrálása a középszintű vendéglátó képzésekbe

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Korsós Gabriella
További közreműködők: Tóth Gábor
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Diéta
Oktatás
Vendéglátás,
Táplálékallergia
gyakorlati képzés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/20716

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg20716
005 20190903160139.0
008 190510suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Korsós Gabriella 
245 1 2 |a A diétás ismeretek integrálása a középszintű vendéglátó képzésekbe  |c Korsós Gabriella  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a A diétás ismeretek integrálása a középszintű vendéglátó képzésekbe 
695 |a Diéta 
695 |a Oktatás 
695 |a Vendéglátás, 
695 |a Táplálékallergia 
695 |a gyakorlati képzés 
700 1 |a Tóth Gábor  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/20716/1/Korsos_Gabriella_BJGKUS.pdf  |z Dokumentum-elérés