A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Zsidy Enikő
További közreműködők: Balog-Siposné Szőcze Anikó
Kulcsszavak:Étlap
Sopron
Ételérzékenység
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/21346

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg21346
005 20190910153449.0
008 190513suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Zsidy Enikő 
245 1 2 |a A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint  |c Zsidy Enikő  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Étlap 
695 |a Sopron 
695 |a Ételérzékenység 
700 1 |a Balog-Siposné Szőcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/21346/1/Zsidy%20Enik%C5%91_DO18AT.pdf  |z Dokumentum-elérés