Kombinált szállodává válás bemutatása a Mercure Budapest Buda példáján
Elmentve itt :
Szerző: | Somogyi Mercédesz |
---|---|
További közreműködők: | Fábián Tamás |
Kulcsszavak: | Housekeeping Mercure Budapest Buda Mercure kombinált szálloda Accor Pannonia Hotels |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/21622 |
Hasonló tételek
A Mercure Budapest Buda kombószállodává alakításának több szempontú elemzése
: Gartai Norbert
: Gartai Norbert
Hotel Mercure Buda éttermi értékesítési folyamatai
: Tihanyi Norbert
: Tihanyi Norbert
F&B ÉRTÉKESÍTÉS A MERCURE BUDA HOTELBEN
: Tihanyi Norbert
: Tihanyi Norbert
A Front Office sikerének titka- az információszolgáltatás fontossága- a Mercure Budapest Buda Szállodában
: Boros Gabriella
: Boros Gabriella
A "dual branding" szálloda fejlesztési koncepció bemutatása a Hotel Mercure Buda és a Corvin Hotel Budapest példája alapján
: Lantos Péter
: Lantos Péter
Az Erzsébet Királyné Szálloda "Zöld Szállodává" alakítása
: Bánszki Bettina Lilla
: Bánszki Bettina Lilla
A Sofitel Budapest Chain Bridge és a Hotel Mercure Budapest Buda összehasonlító elemzése az emberi erőforrás helyzetének szempontjai alapján
: Simon Regina
: Simon Regina
A kombinált fuvarozás térnyerése napjainkban
: Dallos Tünde
: Dallos Tünde
Margitszigeti Ensana Health Spa Szállodák bemutatása és azok zöld szállodává alakításának vizsgálata
: Szikora Ádám
: Szikora Ádám
A környezettudatos gazdálkodás bemutatása a Mercure Budapest Korona szálloda példáján keresztül
: Kalmár Kincső
: Kalmár Kincső
A rendezvényhelyszínek kiválasztásának aspektusai a Zsiráf Buda példáján keresztül
: Csoma Petra
: Csoma Petra
Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése
: Pribula Orsolya Klaudia
: Pribula Orsolya Klaudia
A Magyar Fejlesztési Bank kombinált hiteltermékei, a Budapest Bank, mint MFB pont
: Konecsni Boglárka
: Konecsni Boglárka
A középvállalattá válás nehézségei
: Vörös Bence
: Vörös Bence
Magyarország vasúti kombinált áruszállításának jelene és lehetőségei
: Tóth Zoltán
: Tóth Zoltán
A Mercure Budapest City Center Housekeeping szervezetének bemutatása
: Zélity Katalin
: Zélity Katalin
A közúti-vasúti kombinált árufuvarozás vizsgálata a Waberer's International Nyrt. példáján keresztül
: Rédei György
: Rédei György
A housekeeping területének és szervezetének bemutatása a Mercure Budapest Korona Hotel példáján keresztül
: Csősz Renáta
: Csősz Renáta
A kombinált fuvarozás szerepe az árufuvarozás fenntarthatóságának támogatásában
: Rácz Adrienn
Megjelent: (2014)
: Rácz Adrienn
Megjelent: (2014)
Housekeeping részleg bemutatása az Ibis/Mercure Budapest Castle Hillben
: Pál Szilvia
: Pál Szilvia
Analyzing platewaste of a trendy bistro in the heart of Buda
: Pató Márk
: Pató Márk
Demonstrating environmental sustainability through the example of Hilton of Buda
: Butyka Gergely Norbert
: Butyka Gergely Norbert
Hogyan tud egy szálloda zöld szállodává válni, és ez mennyire motiválja a jövendőbeli vendégeket
: Vasvári Judit
: Vasvári Judit
AZ ACCOR SZÁLLODALÁNC TÖRZSVENDÉG PROGRAMJÁNAK BEMUTATÁSA ÉS VIZSGÁLATA A MERCURE BUDAPEST KORONA PÉLDÁJÁN KERESZTÜL
: Molnár Vivien Lilla
: Molnár Vivien Lilla
A közút-vasút kombinált fuvarozás helyzete az EU-ban
: Sági Szilvia
: Sági Szilvia
A válás hatása a felnőttkori továbbtanulásra
: Illés Bernadett
: Illés Bernadett
A válás hatása a munkahelyi teljesítőképességre
: Fekete-Takács Csilla
: Fekete-Takács Csilla
A válás lehetséges okai és hatásai
: Szarka Csenge Lea
: Szarka Csenge Lea
A vállalkozóvá válás kezdete, az indulás
: Landi Gabriella
: Landi Gabriella
Mercure Budapest Korona szálloda bemutatása, és annak Front Office tevékenysége
: Czirókai Zsombor
: Czirókai Zsombor
Értékesítési csatornák a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Borka Zsófia Zsuzsanna
: Borka Zsófia Zsuzsanna
Panaszszituáció kezelése a Mercure Budapest Korona szállodában
: Láng Daniella
: Láng Daniella
A Mercure Budapest City Center open recepciója
: Poszlóczki Flóra
: Poszlóczki Flóra
A gyógyturisztikai célponttá válás feltételei, a gyógyhellyé vált Zalakaros példáján keresztül
: Hortobágyi Mátyás
: Hortobágyi Mátyás
A Hotel Mercure Budapest City Center szálloda rendezvénytevékenységének bemutatása, kitelepüléssel járó partnerparti példáján keresztül bemutatva
: Kelemen Kinga
: Kelemen Kinga
A Mercure Budapest Korona által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Slam Patrik
: Slam Patrik
A Mercure Budapest Korona Hotel bemutatása és Front Office tevékenységeinek elemzése
: Kertész Dzsenifer Natália
: Kertész Dzsenifer Natália
A Mercure Budapest Korona által ellátott food and beverage tevékenység bemutatása, elemzése
: Kéri Helga
: Kéri Helga
A felnőtté válás útvesztői- A kapunyitási pánik
: Hermann Virginia
: Hermann Virginia
A mentorálás jelentősége a vállalkozóvá válás folyamatában
: Gyetvai Eszter
: Gyetvai Eszter
Hasonló tételek
-
A Mercure Budapest Buda kombószállodává alakításának több szempontú elemzése
: Gartai Norbert -
Hotel Mercure Buda éttermi értékesítési folyamatai
: Tihanyi Norbert -
F&B ÉRTÉKESÍTÉS A MERCURE BUDA HOTELBEN
: Tihanyi Norbert -
A Front Office sikerének titka- az információszolgáltatás fontossága- a Mercure Budapest Buda Szállodában
: Boros Gabriella -
A "dual branding" szálloda fejlesztési koncepció bemutatása a Hotel Mercure Buda és a Corvin Hotel Budapest példája alapján
: Lantos Péter