Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
Elmentve itt :
Szerző: | Rozbora Zsófia |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Kulcsszavak: | Desszert Étlap Étlapelemzés Táplálékallergia Táplálékintolerancia 4 csillagos szálloda Wellness allergén jelölések Gluténmentes és laktózmentes ételek cukormentes sütemények Velencei-tó |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/21857 |
Hasonló tételek
A Vapiano étterem étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Holló Klaudia
: Holló Klaudia
Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából.
: Szabó Bettina
: Szabó Bettina
Az Art’otel Budapest ételkínálatának elemzése különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
: Gulyás Melinda Őzike
: Gulyás Melinda Őzike
Az Éjjeli Bagoly Étterem egység desszertkínálatának bemutatása és elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
: Besenyei Panna
: Besenyei Panna
A Courtyard by Mariott Budapest City Center étlapjának elemzése ételérzékenységben/allergiában szenvedők részére kínált választék alapján és az allergének jelölése
: Bangó Bianka
: Bangó Bianka
A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák
: Bánhegyi Zsolt István
: Bánhegyi Zsolt István
A desszert kínálat bemutatása az InterContinental szállodában, illetve a különböző ételallergiában szenvedők részére készített desszertválaszték elemzése
: Lisoczki Sára
: Lisoczki Sára
A Desszert.Neked cukrászda kínálata
: Borsányi Patrícia
: Borsányi Patrícia
Rejtett allergének a vendéglátásban
: Janda Gergő
: Janda Gergő
Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
: Nagy Őszike Csenge
: Nagy Őszike Csenge
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata
: Móré Luca Kata
A magyar tradicionális és megújuló konyha kínálata, elemzése különböző vendéglátó egységekben Tradicionális ételek kínálata az adott régió vendéglátó üzleteiben
: Trojkóné Bohár Szilvia
: Trojkóné Bohár Szilvia
Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
: Ruprech Botond
: Ruprech Botond
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid
: Szentléleki Dávid
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva
: Szalay Virág Éva
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta
: Horváth Gréta
Allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelölése a vendéglátásban
: Hencsei Éva Anna
: Hencsei Éva Anna
Édes változások, avagy a desszert trendek Magyarországon
: Schödl Nóra
: Schödl Nóra
A Broadmoor szállodában üzemelő vendéglátó egység gazdálkodásának elemzése
: Nagy Bertalan
: Nagy Bertalan
Vendéglátó egység weblapjának tervezése,működtetése és annak problémái
: Skázel Nándor
: Skázel Nándor
Két vendéglátó egység koronavírus alatti döntéseinek az összehasonlítása
: Nagy Benedek
: Nagy Benedek
Allergiás a jelölésre? Avagy útmutató az allergének jelölésére
: Begala Fanni
: Begala Fanni
Hagyományos vagy újhullámos? - A hazai desszert trendek vizsgálata
: Pető Dóra
: Pető Dóra
Egyházközösségek által kínált művelődési lehetőségek
: Filus Aida
: Filus Aida
Egy vendéglátó egység nyitásának a lehetősége egy konkrét piaci környezetbe helyezve.
: Joó Zoltán
: Joó Zoltán
Az Aquaworld Resort Hotel étlapjának elemzése vegetáriánus ételek és allergének szempontjából
: Veres Renáta
: Veres Renáta
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
: Vígh Ramóna
: Vígh Ramóna
Vas megye turisztikai kínálata
: Kovács Zsolt
: Kovács Zsolt
Hajós programok gasztronómiai kínálata
: Nick Karolina
: Nick Karolina
Az Illés Cukrászda kínálata
: Katona Csenge
: Katona Csenge
A kis- és középvállalkozásoknak kínált hitelprogramok és hiteltermékek
: Lakner Antónia
: Lakner Antónia
A dabasi nyugdíjas klubok által kínált művelődési lehetőségek
: Kajliné Ludányi Margit
: Kajliné Ludányi Margit
Az AmRest Kávézó Kft. által üzemeltetett vendéglátó egység megnyitását megelőző üzleti terv elemzése
: Szatmári Csilla
: Szatmári Csilla
A turisztikai munkaerőpiac kihívásai egy vendéglátó egység példáján a Covid-19 járvány hatásainak tükrében
: Burján Bálint Ferenc
: Burján Bálint Ferenc
Táplálékallergiában és táplálékintoleranciában szenvedők számára készült cukrászipari késztermékek fogyasztási szokásainak elemzése
: Gál Melánia
: Gál Melánia
Az etyeki gasztroturizmus múltja, jelene és jövője - valamint a Desszert Pince megjelenése a Gasztrosétányon
: Molnár Boglárka
: Molnár Boglárka
Veresegyház turisztikai kereslete és kínálata
: Nagy Nikolett
: Nagy Nikolett
Kávéházak kínálata régen és most
: Heszler Ramóna
: Heszler Ramóna
Budapest szabadidős kínálata és változásai
: Brandhuber Bálint
: Brandhuber Bálint
Hasonló tételek
-
A Vapiano étterem étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Holló Klaudia -
Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából.
: Szabó Bettina -
Az Art’otel Budapest ételkínálatának elemzése különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
: Gulyás Melinda Őzike -
Az Éjjeli Bagoly Étterem egység desszertkínálatának bemutatása és elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából
: Besenyei Panna -
A Courtyard by Mariott Budapest City Center étlapjának elemzése ételérzékenységben/allergiában szenvedők részére kínált választék alapján és az allergének jelölése
: Bangó Bianka