Élelmiszerhigiéniai feltételek bemutatása a Velence Resort&Spa-ban
Saved in:
Main Author: | Legindi Cintia Erika |
---|---|
Other Authors: | Magyarné Dr. Horváth Kinga |
Format: | Project work |
Kulcsszavak: | élelmiszerhigiénia HACCP Velence Resort&Spa Mikrobiológia Higiénia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/22016 |
Similar Items
Velence Resort & Spa itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Takács Péter
: Takács Péter
Belső konfliktusok kezelése a Velence Resort & Spa-n belül
: Kléman Zsanett
: Kléman Zsanett
A Velence Resort & Spa****Superior, a Velencei-tó vezető szállodája
: Sipos Edina
: Sipos Edina
Az egészségturizmus helyzete a Velencei-tó körül, fejlesztési lehetőségek a Velence Resort&Spa példáján keresztül
: Király Klaudia
: Király Klaudia
A Velence Resort & Spa költség és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. A szálloda költséggazdálkodásának elemzése.
: Bársony Bernadett
: Bársony Bernadett
Wellness szállodák piaci pozíciója, és a Velence Resort & Spa F&B tevékenységének, működtetésének és gazdálkodásának elemzése
: Láng Szabolcs
: Láng Szabolcs
Forest Domes a Finn Lough Resort-ban
: Andrássy Nóra
: Andrássy Nóra
Orvosi Turizmus a Danubius Health Spa Resort Margitszigetben
: Golecz Réka
: Golecz Réka
Magyarország egészségturizmusának bemutatása a Danubius Health Spa Resort Margitsziget szolgáltatásain keresztül
: Fejér Dominika
: Fejér Dominika
A Danubius Health Spa Resort Helia**** Mice-piacának elemzése és bemutatása
: Alföldi Melinda
: Alföldi Melinda
Egy gyógyszálloda komplex elemzése Danubius Health Spa Resort Sovata****
: Kerekes Orsolya Beáta
: Kerekes Orsolya Beáta
Aquaworld Resort Budapest-Oriental Spa Wellnes-és Fitneszközpont szolgáltatásainak bemutatása, várhatò fejlesztések
: Hajdu Zsòfia
: Hajdu Zsòfia
A Danubius Health Spa Resort Hélia szerepe a magyar gyógyturizmusban
: Szeredai Farkas Zsolt
: Szeredai Farkas Zsolt
Protokoll és kommunikációs elvárások a Barack Thermal Resort & Spa**** Hotelben
: Ponta Eszter
: Ponta Eszter
Velence kontra turisták az overtourism koronázatlan királynőjének analízise
: Zwick Zsófia
: Zwick Zsófia
The Development of the Lake Velence Region in Hungary
: Gudics Bettina
: Gudics Bettina
A világ számos, pusztuló csodáinak bemutatása, Velence alkonya
: Molnár Alexandra
: Molnár Alexandra
Egy szállítmányozó vállalatirányítási rendszerének bemutatása a logisztikai feltételek függvényében Révész Logsped Kft. és az Innomanagement
: Balogh István
: Balogh István
Front Office tevékenységek elemzése a Hunguest Hotels Sun Resort-ban
: Bagjos Attila Zsolt
: Bagjos Attila Zsolt
A margitszigeti Danubius Health and Spa Resort bemutatása és tevékenysége a budapesti egészségturizmusban,fejlesztési javaslatok
: Gál Gréta
: Gál Gréta
SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
: Vasvári Klaudia
: Vasvári Klaudia
A büki Danubius Health Spa Resort **** és a visegrádi Thermal Hotel **** superior wellness-szállodák vendégkörének, mutatóinak összehasonlító elemzése
: Horváth Cintia
: Horváth Cintia
Az egerszalóki Saliris Resort Spa & Conference Hotel és a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel vendégkörének, mutatóinak összehasonlítása
: Németh Fruzsina
: Németh Fruzsina
Sportfinanszírozás hatékonysági, gazdálkodási, szervezési kérdései, megvalósítás gondjai,jövőbeni feltételek
: Kérges János
: Kérges János
A Housekeeping válasza a pandémiára a SPA RESORT STYRIA szálloda példáján keresztül
: Markó Izabell
: Markó Izabell
GYÓGYÁSZATI ÉS WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK A DANUBIUS HEALTH SPA RESORT MARGITSZIGET KERETEIN BELÜL
: Szofrán Barnabás
: Szofrán Barnabás
Measuring tourist satisfaction with Front Office services in Huong Giang Hotel Resort & Spa, Vietnam
: Dam Le Tan Anh
: Dam Le Tan Anh
Személyi higiéniai feltételek kialakítása és betartása a Novotel székesfehérvári szállodájában
: Plattner Adrian
: Plattner Adrian
Prémium kategóriás szállodák családbarát szolgáltatásai — Az Avalon Resort & SPA***** Superior és a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton***** szállodák összahasonlító vizsgálata —
: Barócsi-Klapka Eszter
: Barócsi-Klapka Eszter
Szállodai F&B részleg elemzése az USA-ban a The Sagamore Resort példáján keresztül
: Paltineanu Evelin
: Paltineanu Evelin
A Danubius Health Spa Resort Bük all inclusivvá válása és ennek hatása a szálloda eredményességére
: Hartmann Diána
: Hartmann Diána
Logisztikai tevékenységek és azok informatikai támogatása a Danubius Health Spa Resort Sárvár kulcsfontosságú üzleti folyamataiban
: Bor Alexandra
: Bor Alexandra
A közösségi média hatása a desztinációk látogatottságára - Velence példáján
: Patai Vivien
: Patai Vivien
A tömegturizmus kihívásainak vizsgálata Velence és Dubrovnik példáján keresztül
: Horváth Bettina
: Horváth Bettina
Az olaszországi Velence és a fenntartható turizmus Az állandó lakosok tömegturizmus okozta problémái
: Hubert Krisztina
: Hubert Krisztina
Az Avalon Resort & SPA*****Superior és a Hotel Ózon & Luxury Villas****superior bemutatása a covid időszakra való reagálásuk fényében
: Eppel Márton
: Eppel Márton
Fehérgallérosok home office-ban
: Bódi Cintia
: Bódi Cintia
Danubius Health Spa Resort Hévíz szerepe a Nyugat-Dunántúl régió gyógyturizmusában és vendégforgalmának alakulása 2010. évtől
: Soós Lilla
: Soós Lilla
Az egyes vendéglátóipari munkakörök betöltéséhez szükséges alkalmassági-képesítési feltételek jogi szabályozása (fogyasztóvédelmi jogi aspektusok)
: Hámori Antal
Published: (2004)
: Hámori Antal
Published: (2004)
Az egerszalóki Sódomb és a Saliris Resort Spa & Gyógy- és Thermal Fürdő egészségturizmusának szerepe az Észak-magyarországi régióban
: Morvay Fanni
: Morvay Fanni
Similar Items
-
Velence Resort & Spa itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Takács Péter -
Belső konfliktusok kezelése a Velence Resort & Spa-n belül
: Kléman Zsanett -
A Velence Resort & Spa****Superior, a Velencei-tó vezető szállodája
: Sipos Edina -
Az egészségturizmus helyzete a Velencei-tó körül, fejlesztési lehetőségek a Velence Resort&Spa példáján keresztül
: Király Klaudia -
A Velence Resort & Spa költség és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. A szálloda költséggazdálkodásának elemzése.
: Bársony Bernadett