Cadran Pub & Pizzéria kínálatának elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
Saved in:
Main Author: | Halász Andrea |
---|---|
Other Authors: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Format: | Project work |
Kulcsszavak: | kínálat elemzés csoportosítás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/22019 |
Similar Items
A Jedermann Kávézó kínálatának elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Benkő Tamás
: Benkő Tamás
Az NH Budapest Hotel kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Marlok Edina
: Marlok Edina
A Nu bisztro és l'bor kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Hannig Réka
: Hannig Réka
Sofitel Luxury Hotel Budapest étlap, itallap elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Horváth Bence
: Horváth Bence
A Babér Bisztró étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Fekete Éva
: Fekete Éva
Az Accor Pannonia Hotels Zrt. Novotel Székesfehérvár kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Pálinkás Szilvia
: Pálinkás Szilvia
A Szent Anna fogadó kínálatának elemzése, választék szakszerű csoportosítása
: Mészáros Dóra
: Mészáros Dóra
A Danubius Hotel Gellért étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Tamási Bettina
: Tamási Bettina
Danubius Grand Hotel Margitsziget étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Szalai Szabolcs
: Szalai Szabolcs
A Pálinka Patika itallapjának elemzése, szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Borhi Balázs
: Borhi Balázs
A Gyűrű Pub tevékenységének elemzése
: Kiss András
: Kiss András
Az AztaPasta tésztabár és pizzéria SWOT elemzése
: Kordics Viktória
: Kordics Viktória
A Sugár Bowling & Pub által ellátott feladatok bemutatása, elemzése
: Varga Franciska
: Varga Franciska
A Leno Classic Pizzéria itallapjának bemutatása, elemzése értékesítési szempontból
: Szabó Richárd Ervin
: Szabó Richárd Ervin
Egy budapesti pizzeria bemutatása az élelmiszerbiztonság szemszögéből
: Révész Zita Róza
: Révész Zita Róza
Egy képzeletbeli vállalkozás, egy Beerpong Pub marketingstratégiájának bemutatása
: Dorner Bálint
: Dorner Bálint
RENDEZVÉNYSZERVEZÉS JELENTŐSÉGE A CACTUS JUICE GASTRO PUB MŰKÖDÉSÉBEN
: Schaller Zsófia
: Schaller Zsófia
Az Aztapasta tésztabár és pizzéria SWOT és PEST-elemzése, marketing stratégiájának bemutatása
: Rónási Krisztina
: Rónási Krisztina
Pizzéria a legjavából - A Pizza Hut marketingtevékenysége a hazai piacon
: Kányai Adrienn Roxána
: Kányai Adrienn Roxána
Az ügyfelek szakszerű tájékoztatása a banki kondíciókról
: Horvátits Viktória Johanna
: Horvátits Viktória Johanna
A METRO Cash & Carry célcsoport menedzsmentje és az I love Pub program lehetőségei
: Kis Dávid Sándor
: Kis Dávid Sándor
Az „extrém” sörök helyzete a hazai kisüzemi piacon egy budapesti pub példáján keresztül
: Giczi Laura
: Giczi Laura
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése
: Kövesi Henrietta
: Kövesi Henrietta
A Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Éttermének főétel választék elemzése konyhatechnológiai szempontból
: Czapák Viktória
: Czapák Viktória
A bankkártya-csalást megakadályozó feladatok és ezek szakszerű megoldása
: Tóth Gréta Zsófia
: Tóth Gréta Zsófia
A bankkártya-csalást megakadályozó feladatok és ezek szakszerű megoldása
: Baranyai Lili Júlia
: Baranyai Lili Júlia
A bankkártya-csalást megakadályozó feladatok és ezek szakszerű megoldása
: Pásti Nóra
: Pásti Nóra
A bankkártya-csalást megakadályozó feladatok és ezek szakszerű megoldása
: Kerekes Barbara
: Kerekes Barbara
A bankkártya-csalást megakadályozó feladatok és ezek szakszerű megoldása
: Nemes Balázs
: Nemes Balázs
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
A Sarok Vendéglő kínálatának elemzése
: Makai Anita
: Makai Anita
Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése
: Pribula Orsolya Klaudia
: Pribula Orsolya Klaudia
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
Az olasz gasztronómia és a nápolyi pizza kedveltségének vizsgálata hazánkban a Neapolis pizzéria kínálatán keresztül
: Gáll Ivett
: Gáll Ivett
Málta turisztikai kínálatának és keresletének elemzése
: Kocsis Anett
: Kocsis Anett
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
A Ferdinand Monarchia Étterem kínálatának elemzése
: Martin Regina Bonnie
: Martin Regina Bonnie
Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából.
: Szabó Bettina
: Szabó Bettina
A Novotel Budapest Danube Hotel étel-, italkínálatának elemzése, a választék kialakításának szempontjai és következményei
: Bodó Péter
: Bodó Péter
Similar Items
-
A Jedermann Kávézó kínálatának elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Benkő Tamás -
Az NH Budapest Hotel kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Marlok Edina -
A Nu bisztro és l'bor kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Hannig Réka -
Sofitel Luxury Hotel Budapest étlap, itallap elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Horváth Bence -
A Babér Bisztró étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Fekete Éva