A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
Saved in:
Main Author: | Lőrincz Anna |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Magyar vendéglátás Gluténmentes Gluténérzékenység Értékesítés Budapest |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/2236 |
Similar Items
A glutén- és laktózmentes sütemények értékesítési nehézségei a budapesti NoGlu Cukrászdában
: Kocsis Andrea Angéla
: Kocsis Andrea Angéla
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta
: Kocsis Brigitta
Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban
: Mészáros Vivien Brigitta
: Mészáros Vivien Brigitta
A diabetikus, gluténmentes és laktózmentes sütemények választékának és fogyasztói szokásainak vizsgálata a hazai cukrászatokban
: Schilling Helga Diána
: Schilling Helga Diána
A diabetikus, gluténmentes és laktózmentes sütemények választékának és fogyasztói szokásainak vizsgálata a hazai cukrászatokban
: Schilling Helga Diána
: Schilling Helga Diána
Gluténmentes ételkészítés a hazai vendéglátásban
: Baranyai Ádám
: Baranyai Ádám
Do it yourself ételek a magyar vendéglátásban
: Tóth Dániel
: Tóth Dániel
A mentes sütemények választékának és fogyasztási szokásainak a vizsgálata a budapesti cukrászatokban
: Keresztes Vanessza
: Keresztes Vanessza
Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban
: Kósik Lajos
: Kósik Lajos
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni
: Ollári Barbara Fanni
Gluténmentes gasztronómia Magyarországon, helyzete az oktatásban és a vendéglátásban
: Molnár György
: Molnár György
Az ételallergiások nehézségei a vendéglátásban
: Györke Stefánia
: Györke Stefánia
Gluténmentes szeretetmárka
: Hajzer Dóra
: Hajzer Dóra
A Szederinda étterem helye, szerepe a gluténmentes termékeket kínáló vendéglátásban
: Bozsik Daniella
: Bozsik Daniella
Cukormentes sütemények kínálatának és fogyasztási szokásainak bemutatása a budapesti FitCandy cukrászda választékán keresztül
: Bányai Evelin
: Bányai Evelin
A mindenmentes ételek helye, szerepe, jövője a magyarországi vendéglátásban
: Zwick Magdolna Dina
: Zwick Magdolna Dina
Glutén-és laktózérzékeny fogyasztók nehézségei a vendéglátásban
: Vörös Boglárka
: Vörös Boglárka
Diétás sütemények és desszertek választékának vizsgálata Hévíz kávézóiban, cukrászdáiban
: Szabadszállási-Tóbi Nikoletta
: Szabadszállási-Tóbi Nikoletta
Az amerikai whiskey-k értékesítési és fogyasztási szokásai a budapesti éjszakai vendéglátásban
: Gócza Márton
: Gócza Márton
A mentes sütemények választéka és fogyasztási szokásai a hazai cukrászdákban
: Kovács Andrea
: Kovács Andrea
Az ételek higiéniai megfelelőségének vizsgálata, fontossága és hiányának hatásai a vendéglátásban
: Fábián Tamás
: Fábián Tamás
Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
: Magyar Petronella
: Magyar Petronella
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
Gluténmentes termékek- magyar és spanyol tapasztalatok
: Bodnár Vivien
: Bodnár Vivien
Budapesten kapható gluténmentes termékek árának vizsgálata
: Kóczán Eszter
: Kóczán Eszter
Trunk Show, mint luxus divatmárka közvetlen értékesítési csatornája, operációs folyamatainak nehézségei
: Jankó Ádám
: Jankó Ádám
Az értékesítési osztály kommunikációs megoldásai, nehézségei az Anantara Hotel példáján keresztül
: Bata Viola
: Bata Viola
A gluténmentes lisztekhez kapcsolódó fogyasztói szokások vizsgálata
: Mészáros Viktória
: Mészáros Viktória
„Mindennapi kenyerünket...” A gluténmentes kenyér mint alternatíva
: Horváth Eszter Judit
: Horváth Eszter Judit
Halakból és egyéb hidegvérű állatokból készült ételek kínálata a budapesti top kategóriás éttermekben
: Szendrei Zsolt
: Szendrei Zsolt
Morzsákmány, egy induló gluténmentes cukrászműhely üzleti terve
: Fegyveres Péter
: Fegyveres Péter
A bárkultúra fejlődése a budapesti vendéglátásban
: Gózon Péter
: Gózon Péter
Egészségtudatos ételek a social médiában
: Borovszki Zsuzsanna Judit
: Borovszki Zsuzsanna Judit
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
A budapesti ötcsillagos luxusszállodák értékesítési szolgáltatásainak marketingeszközeinek sajátosságai
: Melcher Bálint
: Melcher Bálint
Sváb szokások és ételek a Vértesben
: Rohrbacher Lilla
: Rohrbacher Lilla
A Free Bake gluténmentes pékség hallgatói vállalkozás üzleti terve
: Hős Andrea
: Hős Andrea
„Mentes” vendéglátó rendezvények vizsgálata a gluténmentes diétát követők körében
: Szabó Panna
: Szabó Panna
Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban
: Csizmadia Szilvia
: Csizmadia Szilvia
Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban
: Csizmadia Szilvia
: Csizmadia Szilvia
Similar Items
-
A glutén- és laktózmentes sütemények értékesítési nehézségei a budapesti NoGlu Cukrászdában
: Kocsis Andrea Angéla -
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta -
Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban
: Mészáros Vivien Brigitta -
A diabetikus, gluténmentes és laktózmentes sütemények választékának és fogyasztói szokásainak vizsgálata a hazai cukrászatokban
: Schilling Helga Diána -
A diabetikus, gluténmentes és laktózmentes sütemények választékának és fogyasztói szokásainak vizsgálata a hazai cukrászatokban
: Schilling Helga Diána