A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Goda Orsolya Éva
További közreműködők: Balog-Siposné Szőcze Anikó
Dokumentumtípus: Projektmunka
Kulcsszavak:Étlap
Elemzés
Francia
Magyar
Konyha
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/22582

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg22582
005 20190904105712.0
008 190520suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Goda Orsolya Éva 
245 1 2 |a A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Goda Orsolya Éva 
516 |a Project_work 
695 |a Étlap 
695 |a Elemzés 
695 |a Francia 
695 |a Magyar 
695 |a Konyha 
700 0 2 |a Balog-Siposné Szőcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/22582/1/Goda_Orsolya_%C3%89va_PGYPQS.pdf  |z Dokumentum-elérés