A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Projektmunka |
| Kulcsszavak: | Étlap Elemzés Francia Magyar Konyha |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/22582 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg22582 | ||
| 005 | 20190904105712.0 | ||
| 008 | 190520suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Goda Orsolya Éva | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint |h [elektronikus dokumentum] / |c Goda Orsolya Éva |
| 516 | |a Project_work | ||
| 695 | |a Étlap | ||
| 695 | |a Elemzés | ||
| 695 | |a Francia | ||
| 695 | |a Magyar | ||
| 695 | |a Konyha | ||
| 700 | 0 | 2 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/22582/1/Goda_Orsolya_%C3%89va_PGYPQS.pdf |z Dokumentum-elérés |