Különböző édesítőszerek táplálkozásbiológiai jelentősége és érzékszervi összehasonlítása
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | cukor édesítőszer eritrit xilit stevia |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/2280 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg2280 | ||
| 005 | 20150921102554.0 | ||
| 008 | 150506suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Csukás Hajnalka | |
| 245 | 1 | 0 | |a Különböző édesítőszerek táplálkozásbiológiai jelentősége és érzékszervi összehasonlítása |h [elektronikus dokumentum] / |c Csukás Hajnalka |
| 695 | |a cukor | ||
| 695 | |a édesítőszer | ||
| 695 | |a eritrit | ||
| 695 | |a xilit | ||
| 695 | |a stevia | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/2280/1/CsukasHajnalka_GVIS4Q.pdf |z Dokumentum-elérés |