Különböző édesítőszerek táplálkozásbiológiai jelentősége és érzékszervi összehasonlítása
Elmentve itt :
Szerző: | Csukás Hajnalka |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | cukor édesítőszer eritrit xilit stevia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/2280 |
Hasonló tételek
Édesítőszerek a cukrászdák világában
: Lukács Rebeka
: Lukács Rebeka
Édesítőszerek használata a cukrászdákban
: Stan Boglárka
: Stan Boglárka
Édesítőszerek tudatos fogyasztása a vendéglátásban
: Jancsik Dóra Emőke
: Jancsik Dóra Emőke
Az édesítőszerek fogyasztási szokásai és fogyasztásának okai
: Gál Stella
: Gál Stella
Friss és szárított fűszerek érzékszervi vizsgálata
: Máté Rebeka
: Máté Rebeka
Az érzékszervi marketing fogyasztóra gyakorolt hatása
: Cseh Viktória
: Cseh Viktória
Az érzékszervi marketing fogyasztóra gyakorolt hatása
: Cseh Viktória
: Cseh Viktória
Magyar ginek fogyasztói érzékszervi és szemkamerás vizsgálat
: Jécsai-Kriston Koppány Ferenc
: Jécsai-Kriston Koppány Ferenc
Természetes és mesterséges édesítőszerek jellemzői és felhasználási lehetőségük az édesiparban
: Pepich Réka
: Pepich Réka
Az érzékszervi marketing hatása a fogyasztóra a Rossmann drogéria nyomában
: Püski Dorina
: Püski Dorina
Az édesítőszerek fogyasztási szokásai a 18 és 35 éves korosztály körében
: Szabó Lídia
: Szabó Lídia
Az érzékszervi marketing alkalmazási lehetőségei a szállodai kommunikációban
: Varga Nelli
: Varga Nelli
Az érzékszervi marketing hatékonyságának vizsgálata az egyetemisták körében
: Denkovics Dorina
: Denkovics Dorina
A komlózási technológia hatása a sör érzékszervi tulajdonságaira
: Giczi Laura
: Giczi Laura
Az érzékszervi marketing és alkalmazása a Costa Coffee, illetve Starbucks kávéházakban
: Benkő Inez
: Benkő Inez
A fogyasztók figyelméért folytatott küzdelem a kereskedelemben az érzékszervi marketingre támaszkodva
: Simon Barbara
: Simon Barbara
A marketing evolúciója a fogyasztók szempontjából - avagy a cipőbolttól az érzékszervi marketingig
: Fehér Barbara
Megjelent: (2008)
: Fehér Barbara
Megjelent: (2008)
Két különböző volumenű rendezvény megszervezésének és lebonyolításának összehasonlítása
: Vörös Eszter
: Vörös Eszter
Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben
: Faluközi Tímea
: Faluközi Tímea
Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben
: Faluközi Tímea
: Faluközi Tímea
A különböző méretű vállalatok azonos célcsoportra irányuló PR tevékenységének összehasonlítása
: Dévényi Viktória
: Dévényi Viktória
Különböző munkavállalói csoportok munkaértékeinek összehasonlítása, valamint a HR kommunikáció szerepe a toborzásban
: Papp Lilla Dóra
: Papp Lilla Dóra
Különböző turisztikai célok bemutatása és összehasonlítása a Szentföldön, etnikai valamint vallási hovatartozás alapján
: Benyounes Sophia Caroline
: Benyounes Sophia Caroline
A fogyasztói kosarak összetételének, szerkezetének időbeli alakulása, különböző változatainak összehasonlítása ahatótényezők részletes vizsgálatával
: Balogh Árpád
: Balogh Árpád
A Big 4 és más azonos pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó cégek összehasonlítása, értékelése különböző nézőpontokból
: Kudlák Anna
: Kudlák Anna
A megváltozott munkaképességű munkavállalók munkaerő-piaci integrációjának szempontrendszere különböző befogadó munkahelyek gyakorlatán keresztül
: Bartos Hajnalka
: Bartos Hajnalka
Vállalkozások finanszírozási lehetőségei, azok összehasonlítása.
: Vári Hajnalka
: Vári Hajnalka
A fogyasztói árak időbeli alakulása, a fogyasztói kosár szerkezetének és különböző változatainak (teljes, nyugdíjas) összehasonlítása
: Simon Tímea
: Simon Tímea
Az export légi folyamat bemutatása két különböző termék esetén az AirFrance-KLM Cargo-n keresztül
: Nagy Hajnalka
: Nagy Hajnalka
"Az interkulturális kommunikáció aspektusa, Magyarország és Dánia összehasonlítása, avagy mi okozza a különböző kultúrák közötti félreértéseket?"
: Barta Erika
: Barta Erika
Kávéfogyasztási szokások különböző kultúrákban
: Izsó Zsuzsanna
: Izsó Zsuzsanna
Rekreációs turizmus különböző korosztályoknál
: Matlák Anna Bernadett
: Matlák Anna Bernadett
Nemzeti és szervezeti kultúrák összehasonlítása Spanyolország, India és Egyiptom között
: Ágoston Hajnalka
: Ágoston Hajnalka
Különböző vállalkozási formák számviteli szabályai
: Vitkóczi Roland
: Vitkóczi Roland
Reklámok hatása a különböző generációkra
: Radeczki Eszter Boglárka
: Radeczki Eszter Boglárka
Vállalkozói attitűd a különböző generációknál
: Szabó Melinda
: Szabó Melinda
Hasonló tételek
-
Édesítőszerek a cukrászdák világában
: Lukács Rebeka -
Édesítőszerek használata a cukrászdákban
: Stan Boglárka -
Édesítőszerek tudatos fogyasztása a vendéglátásban
: Jancsik Dóra Emőke -
Az édesítőszerek fogyasztási szokásai és fogyasztásának okai
: Gál Stella -
Friss és szárított fűszerek érzékszervi vizsgálata
: Máté Rebeka