Complex analysis of the opening of a new restaurant, called Sidreria
Elmentve itt :
Szerző: | Fegyveres Dorottya |
---|---|
További közreműködők: | Cservák György |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Feasibility study Restauranteur Market analysis Competition Financial projection |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/2282 |
Hasonló tételek
Complex analysis of an opening self-catering chateau in France
: Sarkadi Mariann
: Sarkadi Mariann
Complex analysis of the Canary Islands' tourism
: Feldhoffer Dóra
: Feldhoffer Dóra
Complex analysis of two different types of catering establishment
: Major Luca
: Major Luca
The marketing plan to open a new retail outlet
: Horváth-Zsikó Gréta
: Horváth-Zsikó Gréta
The special segments of Niche Tourism – A new phenomenon, called Party Tourism
: Bővíz Fanni
: Bővíz Fanni
Feasibility study of a new restaurant
: Varga Adél
: Varga Adél
Business opening in Budapest, feasibility study of an all free fast-food restaurant
: Malcsiner Eszter
: Malcsiner Eszter
L'économie complexe du Brésil
: Vaszkó Tímea
: Vaszkó Tímea
Call Centerek Új megoldások a vállalti ügyfélkapcsolat-építésben
: Pénzes Nóra
: Pénzes Nóra
Call center folyamatok támogatása
: Kővári Norbert István
: Kővári Norbert István
The Complexity of Physical Inventory of Product Demonstration Units
: Kalinics Veronika
: Kalinics Veronika
THE ANALYSIS OF MARKET STRATEGY OF NEW ORIENTAL
: Liu Qian
: Liu Qian
Analysis of Hungarian fine dining restaurants' marketing activities
: Fekecs Máté György
: Fekecs Máté György
Fluktuáció vizsgálat egy Call Centerben
: Turcsán Georgina
: Turcsán Georgina
Women status within the complexity of Tunisian society in post revolution
: Ghali Nawel
: Ghali Nawel
Call Centeresként a Malom Mozi Kft-nél
: Csordás Bettina
: Csordás Bettina
Open Science Paradigmaváltás a tudományban
: Udvardy András Barnabás
: Udvardy András Barnabás
Descriptive analysis of the Hungarian catering industry with a special focus on the restaurant sector
: Rádai Barbara
: Rádai Barbara
The “Greening” of 5-star Restaurants Sustainable Practice Indicators in Fine-dining Menu Analysis
: Petrenyi Dora
: Petrenyi Dora
Végzett hallgatóink a call centerek vonzásában. Menjünk? Ne menjünk?
: Ternovszky Ferenc
Megjelent: (2007)
: Ternovszky Ferenc
Megjelent: (2007)
Hálózat védelem Open Source eszközökkel
: Takács Dániel
: Takács Dániel
Starting up a Restaurant Business/Restaurant Entrepreneurship in Budapest
: Shoaib Hanif
: Shoaib Hanif
A Special Industry Analysis How Does The Japanese Manga And Anime Industry Complex Work?
: Hoang Nhat Nam
: Hoang Nhat Nam
Open Ways Hungary Kft. tevékenységének elemzése
: Gianits Gergely
: Gianits Gergely
Alkalmazotti elégedettség- és motivációvizsgálat az euDIÁKOK call centerének példáján keresztül
: Stancz Alexandra
: Stancz Alexandra
Process Management in Hungarian Open-air Music Festivals
: Pataki Rebeka
: Pataki Rebeka
Open Banking and the changing value propositions in Payment API’s
: Szokoly János
: Szokoly János
Az OpenStack alkalmazása a Magyar Telekomban
: Fekete János
: Fekete János
A Mercure Budapest City Center open recepciója
: Poszlóczki Flóra
: Poszlóczki Flóra
A teljesítménymenedzsment, illetve a teljesítményértékelés megjelenése az UniCredit Bank Call Centernél
: Fekete Ramóna
: Fekete Ramóna
Open source alapú e-business szoftver bevezetése
: Becsei Attila
: Becsei Attila
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Tran Thu Phuong
: Tran Thu Phuong
Successful restaurant management franchise vs independent
: Munkhzul Temuulen
: Munkhzul Temuulen
Virtualizáció és OpenStack SR-IOV és PF-Passthrough Node típusok tesztelése és összehasonlító elemzése
: Iván Viktor
: Iván Viktor
Customer's perception of sustainable restaurant The case of Vietnamese people toward restaurants that use seasonal menu
: Nguyen Quynh Thu
: Nguyen Quynh Thu
A Call Centerek jövője, Meg tudják-e tartani a szerepüket a modern értékesítésben?
: Urbán Boglárka
: Urbán Boglárka
A KKV szektor fejlesztése, az OpenERP vonatkozásában
: Nagel Domonkos
: Nagel Domonkos
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Phuong Tran Thu, et al.
Megjelent: (2024)
: Phuong Tran Thu, et al.
Megjelent: (2024)
Analysis of How Private Brand Discounters Became Popular in Hungary and Recommending a New Area of Retail to Cover
: Cseh Márton Péter
: Cseh Márton Péter
Front Office tevékenységének elemzése és az Open Reception
: Kiss Klaudia Pálma
: Kiss Klaudia Pálma
Hasonló tételek
-
Complex analysis of an opening self-catering chateau in France
: Sarkadi Mariann -
Complex analysis of the Canary Islands' tourism
: Feldhoffer Dóra -
Complex analysis of two different types of catering establishment
: Major Luca -
The marketing plan to open a new retail outlet
: Horváth-Zsikó Gréta -
The special segments of Niche Tourism – A new phenomenon, called Party Tourism
: Bővíz Fanni