Hotel President Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Kulcsszavak: | Hotel President Budapest BGE F&B részleg Szálloda Vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/22882 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg22882 | ||
| 005 | 20200323110417.0 | ||
| 008 | 191111suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Horváth Krisztina | |
| 245 | 1 | 0 | |a Hotel President Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése |c Horváth Krisztina |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a Hotel President Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése |
| 695 | |a Hotel President Budapest | ||
| 695 | |a BGE | ||
| 695 | |a F&B részleg | ||
| 695 | |a Szálloda | ||
| 695 | |a Vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/22882/1/Horv%C3%A1th-Krisztina-Projektmunka%202019.pdf |z Dokumentum-elérés |