Fenntarthatóság a vendéglátásban, különös tekintettel a zöld éttermekre

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kurucz Alexandra
Other Authors: Fekete-Frojimovics Zsófia
Format: Thesis
Kulcsszavak:Fenntarthatóság
Fogyasztói szokások
Gasztrohős
zöld étterem
Vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/2309

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg2309
005 20151215115437.0
008 150507suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kurucz Alexandra 
245 1 0 |a Fenntarthatóság a vendéglátásban, különös tekintettel a zöld éttermekre  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kurucz Alexandra 
695 |a Fenntarthatóság 
695 |a Fogyasztói szokások 
695 |a Gasztrohős 
695 |a zöld étterem 
695 |a Vendéglátás 
700 0 2 |a Fekete-Frojimovics Zsófia  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/2309/7/Kurucz_Alexandra%20szakdolgozat_2015m%C3%A1jus6.pdf  |z Dokumentum-elérés