Az élelmiszer-kilométer lehetséges szerepe a vendéglátásban
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | helyi termék Gasztonómia Termelés Karbonlábnyom Beszerzés, alapanyagellátás élelmiszer kilométer |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23128 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg23128 | ||
| 005 | 20200226154255.0 | ||
| 008 | 191121suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Nagy Attila | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az élelmiszer-kilométer lehetséges szerepe a vendéglátásban |h [elektronikus dokumentum] / |c Nagy Attila |
| 695 | |a helyi termék | ||
| 695 | |a Gasztonómia | ||
| 695 | |a Termelés | ||
| 695 | |a Karbonlábnyom | ||
| 695 | |a Beszerzés, alapanyagellátás | ||
| 695 | |a élelmiszer kilométer | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Erdélyi Éva |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/23128/1/Nagy_Attila_VM0K4T.pdf |z Dokumentum-elérés |