Az élelmiszer-kilométer lehetséges szerepe a vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Nagy Attila |
---|---|
További közreműködők: | Erdélyi Éva |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | helyi termék Gasztonómia Termelés Karbonlábnyom Beszerzés, alapanyagellátás élelmiszer kilométer |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23128 |
Hasonló tételek
A Deutsche Post DHL fejlesztése az utolsó kilométer probléma megoldására
: Nyíri Krisztina
Megjelent: (2013)
: Nyíri Krisztina
Megjelent: (2013)
Élelmiszer eredetű megbetegedések a vendéglátásban
: Bodnár Enikő
: Bodnár Enikő
Az élelmiszer-veszteség csökkentésének jelenlegi és jövőbeni megoldásai a szállodai vendéglátásban
: Balogh Gergely
: Balogh Gergely
Az élelmiszer-pazarlás kihívásai és megoldási kísérletei a turizmusban és a vendéglátásban
: Varga Krisztina
: Varga Krisztina
Az élelmiszerbiztonság szerepe, fejlesztési lehetőségei az élelmiszer-előállítás és forgalmazás területén
: Ragány Attila
: Ragány Attila
Az élelmiszerek kettős minősége- fogyasztói vélemények és a jelenség lehetséges megjelenése a vendéglátásban
: Fuferenda Sejla Szonja
: Fuferenda Sejla Szonja
Az élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei a szállodaiparban, különös tekintettel az élelmiszer-adományozásra
: Turcsik Adrienn
: Turcsik Adrienn
Zenészek szerepe a vendéglátásban
: Herczog Richárd
: Herczog Richárd
HACCP és élelmiszer eredetű megbetegedések - Az élelmiszer eredetű megbetegedések alakulása a közintézményekben
: Póka Virág Mária
: Póka Virág Mária
Az egészségtudatosság szerepe, mértéke a fogyasztói magatartásunkban az élelmiszer vásárlás során
: Viz Mercedes
: Viz Mercedes
Élelmiszer reklámok kommunikációs stratégiái
: Izsó Nikolett
: Izsó Nikolett
Élelmiszer értékesítés stratégiai menedzsmentje
: Sárkány Anna
: Sárkány Anna
A csokoládé szerepe a vendéglátásban
: Lenkei Mónika
: Lenkei Mónika
A kávé szerepe a vendéglátásban
: Erdélyi Sára Boglárka
: Erdélyi Sára Boglárka
Új, tojásfehérje-alapú funkcionális élelmiszer előállító üzem telepítése
: Bereczki Attila Gergely
: Bereczki Attila Gergely
Az élelmiszer reklámok hatása a gyerekekre
: Szentmiklóssy Eszter
: Szentmiklóssy Eszter
Az online élelmiszer-kereskedelem helyzete napjainkban
: Batizi Noémi
: Batizi Noémi
Multiplatform karakter kommunikáció az élelmiszer-kereskedelemben
: Adame Regina
: Adame Regina
Az online élelmiszer-vásárlás magyarországi helyzete
: Szűcs Kornélia
: Szűcs Kornélia
A CRM lehetséges szerepe a projektvezetési eszköztárban
: Kovács Balázs
: Kovács Balázs
Az egészséges életmód szerepe a turizmus-vendéglátásban
: Papp Melinda Viktória
: Papp Melinda Viktória
Egy élelmiszer nagykereskedelmi vállalkozás környezeti hatásmechanizmusának elemző bemutatása
: Nagy Henrietta
: Nagy Henrietta
Az egészséges életmód szerepe a 18-24 éves korosztály élelmiszer-vásárlási szokásaiban
: Seres Péter
: Seres Péter
A drinkbár szerepe a szállodai vendéglátásban
: Béky Máté
: Béky Máté
A franchise szerepe a gyorséttermi vendéglátásban
: Bartl Bálint
: Bartl Bálint
A kézműves termékek szerepe a vendéglátásban
: Fekszi Emese
: Fekszi Emese
Mobil applikációk szerepe a turizmus-vendéglátásban
: Szabó Molli
: Szabó Molli
Az élelmiszer veszteségek hatása a logisztikai folyamatokra
: Gottlaszné Király Orsolya
: Gottlaszné Király Orsolya
Kerül, amibe kerül – inflációkezelés a hazai élelmiszer-kiskereskedelemben
: Gyulai László, et al.
Megjelent: (2024)
: Gyulai László, et al.
Megjelent: (2024)
Hulladékmentes ellátási lánc megvalósíthatósága az élelmiszer-kereskedelemben
: Berta Zsófia Mária
: Berta Zsófia Mária
Informatikai rendszerek alkalmazása a vendéglátásban
: Horváth Attila
: Horváth Attila
A turizmus lehetséges szerepe az elmaradott térségek felzárkóztatásában Észak-Magyarország régió példáján
: Sztermen Zita
: Sztermen Zita
Élelmiszer eredetű megbetegedések a kisgyermekek körében
: Pencz Dorottya Kata
: Pencz Dorottya Kata
Élelmiszer-pazarlás a magyar egyetemisták körében
: Dénes Bertilla
: Dénes Bertilla
Élelmiszer-pazarlás a magyar egyetemisták körében
: Dénes Bertilla
: Dénes Bertilla
A magyar élelmiszer-fogyasztás statisztikai vizsgálata
: Mihálka Eszter
: Mihálka Eszter
Kiégés a kereskedelmi vendéglátásban
: Nagy Balázs
: Nagy Balázs
A "szuperélelmiszerek" fogyasztói megítélése és lehetséges szerepe az egészséges táplálkozásban
: Peti Dorina
: Peti Dorina
A nyomtatott információközlő eszközök szerepe a vendéglátásban
: Csepi Ágnes
: Csepi Ágnes
Észak-nyugat magyarországi élelmiszer nagykereskedés bemutatása
: Gőgh Viktória
: Gőgh Viktória
Hasonló tételek
-
A Deutsche Post DHL fejlesztése az utolsó kilométer probléma megoldására
: Nyíri Krisztina
Megjelent: (2013) -
Élelmiszer eredetű megbetegedések a vendéglátásban
: Bodnár Enikő -
Az élelmiszer-veszteség csökkentésének jelenlegi és jövőbeni megoldásai a szállodai vendéglátásban
: Balogh Gergely -
Az élelmiszer-pazarlás kihívásai és megoldási kísérletei a turizmusban és a vendéglátásban
: Varga Krisztina -
Az élelmiszerbiztonság szerepe, fejlesztési lehetőségei az élelmiszer-előállítás és forgalmazás területén
: Ragány Attila