Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • A vecsési savanyú káposzta, mi...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

A vecsési savanyú káposzta, mint gasztronómiai ékesség a Közép-magyarországi régióban

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Molnár Henrietta
Other Authors: Hidvégi Hedvig
Format: Thesis
Kulcsszavak:Káposzta
Termelés
Savanyítás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/23139
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

Dokumentum-elérés

Similar Items

  • A Rosmarein Táncegyesület szerepe a vecsési hagyományőrzésben
    ‌: Bittner Bernadett
  • A Vecsési Polgármesteri Hivatal szervezeti és humán menedzsmentje
    ‌: Fűri Dorottya
  • Hagyományőrző gasztronómiai rendezvények a Dél-alföldi régióban
    ‌: Diószegi Dóra
  • Egészségturisztikai versenytárselemzés a Közép-Magyarországi régióban - A SPAuza Medical Wellnessház gyakorlatában
    ‌: Verebesi Gréta
  • Kicsit sárga, kicsit savanyú avagy A magyar kisvállalkozások marketingkommunikációja külföldi társaik tükrében
    ‌: Tóth András

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs