A Pest megyében élő szlovák kisebbség gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Rádó Anna |
---|---|
További közreműködők: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Szlovákia Kisebbség Gasztronómia Vendéglátás Gasztrokultúra Pest megye |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23149 |
Hasonló tételek
Tokaj-hegyaljai borvidék tradicionális gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Simon Dóra
: Simon Dóra
Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Hankusz Sára Lili
: Hankusz Sára Lili
Csongrád-Csanád megye tradicionális gasztrokultúrája és megőrzése a mai vendéglátásban
: Zsolnai Gergely
: Zsolnai Gergely
Az Őrség tradícionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Buti Katalin
: Buti Katalin
A Nyugat-Dunántúli régió gasztrokultúrája és annak megőrzése a mai vendéglátásban
: Kovács Alexandra
: Kovács Alexandra
Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Mázi Eszter
: Mázi Eszter
Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Szaller Fruzsina
: Szaller Fruzsina
Jász-Nagykun-Szolnok megye tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Faragó Renáta
: Faragó Renáta
Magyarországi Szlovák kisebbség gasztronómiájának elemző bemutatása
: Szeredi Jácint
: Szeredi Jácint
Baranya megye tradicionális Gasztro kultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Fodor Máté Mátyás
: Fodor Máté Mátyás
Turisztikai Fejlesztési Lehetőségek Pest Megyében
: Sáhó Tamás Olivér
: Sáhó Tamás Olivér
A természeti turizmus keresletének vizsgálata Pest megyében
: Koblencz Anna Virág
: Koblencz Anna Virág
Mentális egészség megőrzése a vendéglátásban
: Páli Domonkos Kálmán
: Páli Domonkos Kálmán
Fogyatékos családtaggal érkező családok szállodai tapasztalatai Pest megyében
: Pénzes Anna
: Pénzes Anna
Erdély gasztrokultúrája
: Molnár Barbara
: Molnár Barbara
A magyarországi svábok gasztrokultúrája
: Németh Anna
: Németh Anna
Kastélyok hasznosítása Pest megyében, az aszódi Podmaniczky-kastély példáján keresztül
: Teknős Evelin
: Teknős Evelin
A török kisebbség integrációs problémái Németországban
: Vincze Ferenc
: Vincze Ferenc
Szlovák-magyar határmenti kapcsolatok Nógrád megye és szlovák partnerei együttműködésének tapasztalatai
: Telek Zsuzsanna
: Telek Zsuzsanna
A török kisebbség gazdasági és politikai helyzete Németországban
: Horváth Eszter
: Horváth Eszter
A nemzetiségi konyhaművészet összehasonlító elemzése Komárom-Esztergom megyében - Egy sváb (Csolnok) és egy szlovák falu (Kesztölc) példája alapján
: Kóbor Anita
: Kóbor Anita
Az orosz kisebbség helyzete a Baltikumban, kiváltképp Lettországban
: Kovács Blanka
: Kovács Blanka
Szlovák befektetés-ösztönzés 2000 után
: Bói Csaba
Megjelent: (2007)
: Bói Csaba
Megjelent: (2007)
A testi fogyatékossággal élő felnőttek képzése és munkába való integrációja Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
: Szabó Réka
: Szabó Réka
Pálinkafőzés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a pálinka szerepe a vendéglátásban
: Gunyecz Tibor Konrád
: Gunyecz Tibor Konrád
Magyar-szlovák együttműködés a startup vállalkozások fejlesztésére
: Illés Erika
: Illés Erika
Önkormányzatok együttműködése a magyar-szlovák határ mentén
: Talabos István
Megjelent: (2012)
: Talabos István
Megjelent: (2012)
Magyar-szlovák kapcsolatok fejlődése a 21. században
: Lukáč Ákos
: Lukáč Ákos
A vendégek lojalitásának megőrzése érzelmi kötődéssel
: Pekola Máté
: Pekola Máté
Fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek elhelyezkedési lehetőségei a vendéglátásban
: Orbán Zsófia Rita
: Orbán Zsófia Rita
Ételallergia és intolerancia vizsgálata a vendéglátásban és ennek higiénéje
: Pataki Mária Nikolett
: Pataki Mária Nikolett
A különleges diétán élő vendégek igényeinek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Molnár Emese
: Molnár Emese
Fontos történelmi emlékhelyek, hagyományápolás és vallásgyakorlás megítélése a kárpátaljai magyar kisebbség szemszögéből
: Kertész Dániel
: Kertész Dániel
A Jászság gasztronómiája, és ennek szerepe a helyi vendéglátásban és turizmusban
: Cseperkáló Ildikó
: Cseperkáló Ildikó
Szabolcs- Szatmár- Bereg megye gasztrokultúrája a térségi hagyományőrző népi fesztiválok tükrében
: Sütő Attila
: Sütő Attila
Egészségturizmus Zala megyében
: Dobos Klaudia Kinga
: Dobos Klaudia Kinga
Szlovák-magyar együttműködés ,,Szélessávú infrastruktúra kiépítése a Sajó régióban”
: Bende Boglárka
: Bende Boglárka
A szolgáltatásminőség megőrzése generációváltás során egy családi cukrászda esetében
: Koronczy Gergely Csaba
: Koronczy Gergely Csaba
Pest megye borturizmusa és borfesztiváljai
: Borsos Nikolett
: Borsos Nikolett
A magyar és szlovák gyógyfürdők összehasonlítása, Sárvár és Pöstyén példáján keresztül
: Sestáková Katarína
: Sestáková Katarína
Hasonló tételek
-
Tokaj-hegyaljai borvidék tradicionális gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Simon Dóra -
Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Hankusz Sára Lili -
Csongrád-Csanád megye tradicionális gasztrokultúrája és megőrzése a mai vendéglátásban
: Zsolnai Gergely -
Az Őrség tradícionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Buti Katalin -
A Nyugat-Dunántúli régió gasztrokultúrája és annak megőrzése a mai vendéglátásban
: Kovács Alexandra