A Mexikói gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
Saved in:
Main Author: | Hámori Attila |
---|---|
Other Authors: | Balogh-Siposné Szőcze Anikó |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Mexikó Gasztronómia Hazai vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23198 |
Similar Items
A japán gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Herke Zsolt Gábor
: Herke Zsolt Gábor
A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon
: Andorkó Ádám
: Andorkó Ádám
A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Kemenczés Lili
: Kemenczés Lili
A kínai gasztronómia – a kínai konyha és étkezési szokások – és megjelenése a magyar vendéglátásban
: Zhang Mengna
: Zhang Mengna
Virágzó gasztronómia, avagy ehető virágok a vendéglátásban
: Halmos Daniella Dóra
: Halmos Daniella Dóra
Kistermelői és kézműves élelmiszertermékek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Varga Rita
: Varga Rita
Az olasz gasztronómia vizsgálata és megjelenése hazánkban
: Rádi József
: Rádi József
Gluténmentes gasztronómia Magyarországon, helyzete az oktatásban és a vendéglátásban
: Molnár György
: Molnár György
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek - és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Csorba Regina
: Csorba Regina
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek – és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Haller Orsolya
: Haller Orsolya
Mexikói bevándorlás az Egyesült Államokba - A NAFTA 20 évének értékelése a bevándorlás tükrében
: Simon Rita
: Simon Rita
Vállalati kultúra, kulturális identitás megjelenése a budapesti koreai gasztronómia képviselőinél
: Németh Bálint Gábor
: Németh Bálint Gábor
A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Veresné Kerepesi Adrienn
: Veresné Kerepesi Adrienn
A japán konyha, jellemző étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Rizmajer Eszter
: Rizmajer Eszter
A kézműves sörök megjelenése a vendéglátásban
: Gattyán Péter
: Gattyán Péter
A Robert Bosch TMC mexikói tengeri projekt kivitelezése, 4PL rendszerének bemutatása és eredményességének vizsgálata
: Kovács Domonkos
: Kovács Domonkos
Tejhelyettesítő termékek megjelenése és alkalmazása a vendéglátásban
: Zsuga Sára Emese
: Zsuga Sára Emese
Az Európai Unió, a Mexikói Egyesült Államok és az Amerikai Egyesült Államok kereskedelmi és kulturális kapcsolatai
: Fülöp Ádám
: Fülöp Ádám
Katalán gasztronómia
: Szabó Diána Lilla
: Szabó Diána Lilla
Roma gasztronómia
: Sárközy Cecilia
: Sárközy Cecilia
Nemzetközi gasztronómia
: Dudaskó Boróka
: Dudaskó Boróka
A Villányi borvidék bemutatása és megjelenése a vendéglátásban
: Polányi Amanda Patrícia
: Polányi Amanda Patrícia
A zsidó gasztronómia
: Havas Dr. Piroska
: Havas Dr. Piroska
Az ökogazdálkodás bemutatása, jelentősége, ökotermékek megjelenése a vendéglátásban
: Bank Gabriella
: Bank Gabriella
A THAIFÖLDI KONYHA BEMUTATÁSA ÉS MEGJELENÉSE A HAZAI VENDÉGLÁTÁSBAN VALAMINT AZ ORSZÁG JELLEMZŐ ÉTKEZÉSI SZOKÁSAI
: Czudar Koppány
: Czudar Koppány
A HACCP sztenderdre épülő minőségirányítási rendszer bemutatása és mükődésének felülvizsgálata a Mezcal mexikói étteremben, valamint a fejlődés lehetősége
: Matos Levente
Published: (2013)
: Matos Levente
Published: (2013)
Gazdaság és gasztronómia Ünnepi kötet Lugasi Andrea tiszteletére
: Bánhegyi Mátyás, et al.
Published: (2022)
: Bánhegyi Mátyás, et al.
Published: (2022)
Gasztronómia utazás Erdélyben
: Balló Ildikó
: Balló Ildikó
Zsidó gasztronómia Budapesten
: Molnár Fanni
: Molnár Fanni
Spanyol gasztronómia Budapesten
: Kocsis Bernadett
: Kocsis Bernadett
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta
: Kocsis Brigitta
A kávé a hazai vendéglátásban
: Bognár Dominik
: Bognár Dominik
Művészetek a gasztronómia világában
: Tóth Lilla Veronika
: Tóth Lilla Veronika
Gasztronómia a TikTokon
: Ovics Dana Sára
: Ovics Dana Sára
Gluténmentes ételkészítés a hazai vendéglátásban
: Baranyai Ádám
: Baranyai Ádám
Az új, egészségtudatos táplálkozási irányzatok megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Varga-Haszonits Krisztina
: Varga-Haszonits Krisztina
Élmény-gasztronómia Az ügyfélközpontú szolgáltatás tervezés receptje
: Oswald Réka
: Oswald Réka
Rendezvényszervezés és a gasztronómia összefonódása
: Kuti Zsófia
: Kuti Zsófia
A különleges diétán élő vendégek igényeinek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Molnár Emese
: Molnár Emese
A francia gasztronómia részletes bemutatása
: Hamarák István
: Hamarák István
Similar Items
-
A japán gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Herke Zsolt Gábor -
A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon
: Andorkó Ádám -
A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Kemenczés Lili -
A kínai gasztronómia – a kínai konyha és étkezési szokások – és megjelenése a magyar vendéglátásban
: Zhang Mengna -
Virágzó gasztronómia, avagy ehető virágok a vendéglátásban
: Halmos Daniella Dóra