A gyúrt tészták múltja, szerepe a hazai gasztronómiában és megjelenése a budapesti top kategóriás éttermek kínálatában
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Gyúrt tészta Top kategóriás éttermek Tésztafogyasztás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23212 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg23212 | ||
| 005 | 20200225164058.0 | ||
| 008 | 191122suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Szász Dóra | |
| 245 | 1 | 2 | |a A gyúrt tészták múltja, szerepe a hazai gasztronómiában és megjelenése a budapesti top kategóriás éttermek kínálatában |c Szász Dóra |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Gyúrt tészta | ||
| 695 | |a Top kategóriás éttermek | ||
| 695 | |a Tésztafogyasztás | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/23212/1/Sz%C3%A1sz_D%C3%B3ra_D6LYCF_TV.pdf |z Dokumentum-elérés |